Vodiči pozor: Cesta medzi Rajcom a Čičmanmi bude počas Rajeckého maratónu uzatvorená pre motorové vozidlá


Foto: Vodiči pozor: Cesta medzi Rajcom a Čičmanmi bude počas Rajeckého maratónu uzatvorená pre motorové vozidlá Foto: flickr.com

Frekventovaná komunikácia medzi mestom Rajec a obcou Čičmany bude v sobotu 13. augusta na niekoľko hodín uzatvorená. Dôvodom je konanie 39. ročníka Rajeckého maratónu. O dopravných obmedzeniach informovali organizátori športového podujatia v príspevku na sociálnej sieti.

Cesta prvej triedy I/64 bude uzavretá pre všetky motorové vozidlá v úseku viac než 20 kilometrov od 8:30 hod. ráno až do 14:00 hod. popoludní. Cieľom organizátorov podujatia je najmä zaistenie bezpečnosti všetkých účastníkov.

Premávka býva na rovnakom úseku komunikácie obmedzená každoročne, táto informácia sa však nedostane ku všetkým vodičom. Organizátori Rajeckého maratónu preto prosia verejnosť o zdieľanie a šírenie povedomia o pripravovanom podujatí a dopravných obmedzeniach.


„Priatelia, kamaráti, prosím, šírte túto informáciu, kdekoľvek sa dá. Cesta z Rajca do Čičmian bude uzavretá aj tento rok, snažíme sa všetkými dostupnými možnosťami dať svetu vedieť o našom podujatí, no aj tak si naši dobrovoľníci vypočujú neraz príšerné komentáre od vodičov, ktorí info nezachytia. Ďakujeme za pomoc!“ uviedli organizátori maratónu.

V sobotu 13. augusta okrem Rajeckého maratónu začne aj ďalšie športové podujatie, ktoré obmedzí dopravu medzi Žilinou a obcou Mojš.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu