Mladá vodička zrazila 61-ročného cyklistu, ten náraz neprežil


Foto: Mladá vodička zrazila 61-ročného cyklistu, ten náraz neprežil Foto: ilustračné

Tragédia sa stala dnes 26.07.2015 poobede, pričom mladá vodička zatiaľ z nezistených príčin zrazila cyklistu. Ten zrážku s automobilom žiaľ neprežil, polícia prípad vyšetruje ako usmrtenie. “V nedeľu 26. júla okolo 14.00 hod. došlo na ceste tretej triedy v katastri obce Necpaly, okres Martin k dopravnej nehode. 21 ročná vodička (z Martina) viedla motorové vozidlo Dodge Journey v smere od obce Žabokreky, okres Martin na obec Necpaly. Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu vozidla s bicyklom, ktorý viedol cyklista v smere od obce Necpaly. Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 61 ročného cyklistu (z okresu Martin). Alkohol u vodičky vykonanou dychovou skúškou zistený nebol,” uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Vyšetrovanie nehody stále prebieha, príčiny teda nie sú známe. “U nebohého bude vykonaná pitva. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,” doplnil Moravčík  

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ