FOTO: V Závodí ukradli dvom rôznym majiteľom bicykle, za ich vypátranie ponúkajú odmenu


FOTO: V Závodí ukradli dvom rôznym majiteľom bicykle, za ich vypátranie ponúkajú odmenu
Galéria: 8 fotiek
Foto: Majitelia odcudzených bicyklov

V Žilinskej mestskej časti Závodie neznáme osoby odcudzili v priebehu posledných dní dva bicykle. Z pivnice rodinného domu bol ukradnutý cenný elektrobicykel, z garáže pri ďalšom rodinnom dome zmizol vynovený bicykel s detskou sedačkou, prilbou a ďalšími predmetmi. Majitelia obidvoch bicyklov ponúkajú za ich vypátranie finančnú odmenu.

Elektrobicykel značky Focus JAM 6.7 NINE bol odcudzený z pivnice rodinného domu v Závodí v utorok 28. júna. Elektrický bicykel má čiernu matnú farbu so striebornými nápismi a žltými detailmi na ráme a kolesách. Majiteľka poskytla aj výrobné číslo bicykla (A0355173) pre prípad, že by sa zlodej rozhodol stroj predať.

Druhý bicykel značky Giant zmizol pravdepodobne v priebehu pondelku 27. júna alebo utorku 28. júna z uzamknutej garáže. Rám horského bicykla má čierne, červené a biele prvky, kolesá a ostatné časti sú prevažne čiernej farby. Spolu s bicyklom bola ukradnutá aj detská sedačka značky Urban Iki a detská prilba. Podľa majiteľky sa musel zlodej na pozemok dostať v noci, pretože počas dňa býva na dvore vypustený pes.

„My sme mali dva rovnaké bicykle značky Giant, jeden bol môj a jeden manželov. Manžel mal bicykel o niečo viac upravený, nové kotúčové brzdy a predný plášť. Zaujímavé je, že ten môj tam ostal a ten lepší zlodeji zobrali, takže si asi vyberali,“ uviedla majiteľka ukradnutého horského bicykla.


Odcudzený bicykel mal pred vynovením podľa majiteľky hodnotu približne 600 eur, detská sedačka s prilbou stáli spolu ďalších 200 eur. Z garáže mala zmiznúť aj vŕtačka, ktorá tam bola odložená, a niekoľko predmetov sa nenachádzalo na svojom mieste. Je preto možné, že výsledná škoda môže byť o niečo vyššia.

Ďalší bicykel značky Scott bol tento týždeň odcudzený v susednej mestskej časti Bánová. Zlodeja však pri čine zachytili bezpečnostné kamery a majitelia svoj bicykel rýchlo vypátrali. Momentálne nie je známe, či spolu jednotlivé prípady súvisia.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o ukradnutom elektrobicykli, kontaktujte majiteľov na telefónnom čísle 0905 924 210. Ak spoznáte odcudzený horský bicykel, alebo máte informácie o jeho krádeži, zavolajte na telefónne číslo 0902 397 341.

Nižšie pripájame fotogalériu odcudzených bicyklov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu