Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila výhercov súťaže, zúčastnia sa kontrolného dňa v tuneli Višňové


Foto: Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila výhercov súťaže, zúčastnia sa kontrolného dňa v tuneli Višňové Foto: Národná diaľničná spoločnosť

Národná diaľničná spoločnosť Slovensko vyhlásila víťazov súťaže o prehliadku stavby tunela Višňové. Informovala o tom facebooková stránka zameraná na sledovanie dopravnej situácie pod Strečnom v príspevku na sociálnej sieti.

V pondelok 30. marca bola ukončená niekoľkomesačná súťaž, ktorú vyhlásila Národná diaľničná spoločnosť. Zapojiť sa do nej mohol každý, kto sa túžil na vlastné oči pozrieť na rozostavaný úsek diaľnice D1 medzi Lietavskou Lúčkou a Dubnou Skalou, ktorého súčasťou je aj známy tunel Višňové. Stačilo vyplniť formulár a zapnúť odber noviniek na oficiálnom webe výstavby tohto úseku.

„Priatelia, chceli by sme všetkým zúčastneným poďakovať za vysoký záujem o návštevu najsledovanejšej stavby na Slovensku. Vyžrebovali sme troch z vás, ktorí sa do súťaže zapojili a dostanú sa na kontrolný deň“ uviedla Národná diaľničná spoločnosť.

Po ukončení súťaže Národná diaľničná spoločnosť vylosovala troch výhercov, ktorí sa spolu so zamestnancami spoločnosti zúčastnia najbližšieho kontrolného dňa v tuneli. Diaľničná spoločnosť začiatkom mája uverejnila video, v ktorom ľudí vyzývala na zapojenie sa do súťaže a zároveň ich virtuálne previedla rozostavaným tunelom.


Národná diaľničná spoločnosť začala hneď po ukončení prvej súťaže pripravovať jej ďalšiu etapu. „Prvá fáza súťaže je úspešne za nami. Výhercom gratulujeme a pokiaľ ste nevyhrali, svoje šťastie môžete pokúšať pri budúcej súťaži,“ prisľúbila.

Výhercami prvej fázy súťaže sú:

  1. František Varga,
  2. Marián Slaboň,
  3. Braňo Letko.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu