V Tvrdošíne vyrastie nová hokejová hala, pozemok na výstavbu poskytne Žilinský samosprávny kraj


Foto: V Tvrdošíne vyrastie nová hokejová hala, pozemok na výstavbu poskytne Žilinský samosprávny kraj Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Na Orave vyrastie nová hokejová hala. Pozemok vhodný na jej výstavbu poskytne mestu Tvrdošín Žilinský samosprávny kraj. Informovala o tom županka Erika Jurinová v príspevku na sociálnej sieti.

Predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja vníma potrebu výstavby nových športovísk pre deti, mládež aj širokú verejnosť. Z tohto dôvodu sa kraj snaží spolupracovať s mestami a obcami pri ich budovaní. Tentokrát župa pomôže mestu Tvrdošín poskytnutím pozemku na výstavbu malej hokejovej haly.

Z novej multifunkčnej haly budú mať podľa predsedníčky Žilinského samosprávneho kraja úžitok aj žiaci stredných škôl, ktorým tento priestor umožní rozvíjanie ich športových talentov.

„Pevne verím, že celý projekt sa podarí mestu Tvrdošín postaviť tak ako plánujú a obyvatelia hornej Oravy tak získajú ďalšie športovisko. Vzájomná pomoc v službe občanom ma napĺňa radosťou,“ uviedla županka Erika Jurinová v príspevku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu