AKTUÁLNE: Na ulici Vojtecha Spanyola došlo k dvom dopravným nehodám, v oboch prípadoch sa zranili účastníci


Foto: AKTUÁLNE: Na ulici Vojtecha Spanyola došlo k dvom dopravným nehodám, v oboch prípadoch sa zranili účastníci Foto: Facebook / Dopravný servis - okres Žilina

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru, Policajného zboru a Záchrannej zdravotnej služby majú dnes v Žiline plné ruky práce. Najskôr od skorých ranných hodín odstraňovali vážnu dopravnú nehodu na frekventovanom hlavnom ťahu z Kysuckého Nového Mesta do Žiliny, teraz pomáhajú pri dvoch nehodách na tej istej ulici v centre mesta.

Krátko po 17:00 hod. došlo na ulici Vojtecha Spanyola v Žiline k dvom dopravným nehodám. Prvá sa stala na križovatke pri čerpacej stanici Shell, kde sa zrazil motocyklista a osobné auto. Premávka je v mieste obmedzená, s prejazdom má komplikácie aj mestská hromadná doprava.

K druhej nehode došlo o niekoľko sto metrov ďalej, na križovatke za rovnakou čerpacou stanicou. Tam sa mali podľa slov motoristov zraziť dve osobné autá. Pri oboch udalostiach zasahujú všetky záchranné zložky, nakoľko sa podľa informácií operačného strediska hasičov zranili niektorí účastníci. Vodiči musia byť pri prejazde úsekom trpezliví.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu