V Žiline sa na Deň detí môžete tešiť na súťaže, dobrodružstvá so psíkmi či divadelné predstavenia


Foto: V Žiline sa na Deň detí môžete tešiť na súťaže, dobrodružstvá so psíkmi či divadelné predstavenia Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Program pre tých najmenších pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pripravilo aj mesto Žilina. Podujatie sa bude konať v stredu 1. júna v žilinskom Sade SNP, vítané sú deti v každom veku spolu so svojimi rodinami.

Oslava Dňa detí začne o 14:00 hod. popoludní a potrvá až do 18:00 hod. Počas štyroch hodín sa návštevníci môžu tešiť na rôzne zábavné aktivity, ktoré pre nich mesto pripravilo. Deti sa môžu zviezť na lanovke, vyskúšať si streľbu z luku, zahrať sa na rybárov alebo sa farbami na tvár nechať premeniť na rozprávkové bytosti či rôzne zvieratká.

Súčasťou programu budú aj ukážky prvej pomoci, zakladanie papuče na policajnom aute, šachy či tvorivé dielne. Pre deti sú navyše pripravené rôzne zážitkové aktivity so psíkmi. Chýbať samozrejme nebudú ani balóny a sladké dobroty ako cukrová vata či zmrzlina, ktoré deti dostanú zadarmo. Pri niektorých aktivitách si návštevníci budú môcť zasúťažiť a získať rôzne odmeny.

„Na 10 súťažných stanovištiach v sade budú deti zbierať pečiatky za splnené úlohy, odmenou im budú sladkosti a darčeky. Návštevníkov podujatia potešia o 15:00 hod. a o 17:00 hod. dve divadelné predstavenia O príšerne krásnej princeznej a Zlatý hrdina v podaní FÉDER TEÁTER,“ uviedol hovorca mesta Žilina Vladimír Miškovčík.  

Miesto: Sad SNP, Žilina
Dátum: 01.06.2022 - 14:00    18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu