Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Liptove, pri ktorej 12. mája zahynul vodič motocykla


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Liptove, pri ktorej 12. mája zahynul vodič motocykla Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok 12. mája v okrese Liptovský Mikuláš. Pri nehode, o ktorej sme informovali v predošlom článku, zomrel vodič motocykla. O pomoc s vypátraním svedkov požiadalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

K zrážke motocyklu značky YAMAHA s návesom nákladného motorového vozidla SCANIA došlo približne o 16:50 hod. popoludní na ceste prvej triedy medzi obcami Liptovský Michal a Partizánska Ľupča.

Vodič motocyklu z doposiaľ neznámeho dôvodu narazil do ľavého kolesa návesu nákladného automobilu, ktorý práve odbočoval smerom ku skládke komunálneho odpadu. Polícia sa teraz snaží objasniť okolnosti tejto tragickej udalosti.

„Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody (najmä posádky dvoch motorových vozidiel, ktoré počas odbočovania jazdnej súpravy stáli za ňou), aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne aj na našu oficiálnu stránku,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v príspevku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu