Žilinská kaviareň PostCafe oslávi v piatok svoje tretie narodeniny, večerom bude sprevádzať DJ Stanley White


Foto: Žilinská kaviareň PostCafe oslávi v piatok svoje tretie narodeniny, večerom bude sprevádzať DJ Stanley White

Obľúbená a jedinečná kaviareň PostCafe, nachádzajúca sa v príjemnom prostredí biznis centra Poštová v Žiline, oslavuje tretie výročie od svojho založenia. Za jej vznikom stojí mladý a energický pár majiteľov, ktorí neustále pracujú na nových nápadoch v podobe miešaných drinkov, sezónnych jedál či podujatí.

Priestor s príjemnou atmosférou využívajú Žilinčania nielen na oddych ale často aj na pracovné stretnutia. Lákavé je predovšetkým átrium žilinského biznis centra, ktorého súčasťou sú živé stromy a Koi kapre. Ide o prvý takýto priestor na Slovensku, ktorý je prístupný verejnosti, a v ktorom sa zároveň nachádza kaviareň. 

PostCafe usporadúva rôzne párty a hudobné večery, v minulosti dokonca aj pivný festival BeerFest. Obľúbenými sa stali napríklad letné koncerty a barmanské akcie. Kaviareň ponúka na výber niekoľko druhov odrodových káv arabica z Brazílie, Hondurasu či El Salvádoru pod vlastnou značkou Uhu Coffee.


Okrem už spomenutého pripravuje aj rôzne špeciality ako napríklad hamburgery, kačacie hody alebo mexický streetfood. Pravidelne každý deň máte možnosť dokonca zavítať na chutné raňajky či skvelý obed. 

Tretie narodeniny oslávia v kaviarni už tento piatok 20. mája 2022 programom, ktorý začína o 18:00 hod. Pripravené budú skvelé miešané nápoje vrátane welcome drinku Roku Gin, vodné fajky od Hookah Chaka a dobrá hudba. Večerom bude sprevádzať DJ Stanley White.

Rezervácia miest prebieha telefonicky na čísle 0911 366 116.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok