Marián Čekovský a Adriana Kučerová zahrajú v Žiline s detskými talentmi. Výťažok poputuje Svetielku nádeje


Foto: Marián Čekovský a Adriana Kučerová zahrajú v Žiline s detskými talentmi. Výťažok poputuje Svetielku nádeje Foto: event2all

Charitatívny koncert pre občianske združenie Svetielko nádeje organizuje Stredoslovenská energetika (SSE) v spolupráci so Štátnym komorným orchestrom Žilina. 

Spolu s Mariánom Čekovským vystúpi aj svetová sopranistka Adriana Kučerová a detské talenty ako flautistka Ajna Marosz, klaviristka Nora Lubbadová a Bratislavský chlapčenský zbor. 

Pred dvomi rokmi som si v Žiline zahral so skvelými mladými talentmi, skutočnou extra triedou. Som rád, že teraz po pandémii ma to čaká znovu. Príďte si nás vypočuť a pomôžte dobrej veci,“ pozýva Marián Čekovský. 


Koncert sa uskutoční v žilinskom Dome umenia Fatra, v pondelok 13. júna. Financuje ho SSE, ktorá celý výťažok zo vstupeniek daruje  Svetielku nádeje. 


Svetielko nádeje sa zameriava na skvalitňovanie života detí s onkologickým alebo iným vážnym ochorením a ich rodín. Prevádzkuje tiež jediný detský mobilný hospic na území stredného Slovenska.

Vďaka poslednému koncertu v roku 2020 získalo občianske združenie na svoju činnosť na vyzbieranom vstupnom a darom Stredoslovenskej energetiky 20 tisíc eur. 

Vstupenky je možné zakúpiť online, alebo v pokladnici v Dome umenia Fatra. 


Miesto: -
Dátum: 09.05.2022 - 11:34



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu