V Bike Parku Malinô Brdo dokončili údržbu tratí, do 24. júna bude v prevádzke len cez víkendy a sviatky


Foto: V Bike Parku Malinô Brdo dokončili údržbu tratí, do 24. júna bude v prevádzke len cez víkendy a sviatky Foto: Facebook/MTR mestská televízia ružomberok

Bike Park Malinô Brdo dnes zahájil letnú prevádzku. Milovníci horskej a adrenalínovej cyklistiky si môžu aj tento rok vybrať z dvanástich tratí, určených pre začiatočníkov ale aj tých najnáročnejších cyklistov. O otvorení bicyklového parku informovala Mestská televízia Ružomberok príspevkom na sociálnej sieti.

„V Bike Park Malinô Brdo otvorili letnú sezónu po tom, čo v uplynulých týždňoch zjazdové trate upravili, nevyhovujúce a poškodené prvky odstránili a nahradili novými. Bikeri môžu okúsiť okrem známych aj nové úseky tratí,“ oznámila Mestská televízia Ružomberok.

Od soboty 7. mája do 24. júna bude park otvorený iba cez víkendy a sviatky od 8:30 do 16:30 hod., po tomto dátume prejde na každodennú prevádzku. Momentálne sú bicyklistom k dispozícií iba dráhy INTRO DH s pokračovaním na DH PRO a MONSTER DOG, MODRÝ ZAMAT a BIĎASKEN. Súčasťou parku je aj 8-miestna kabínová lanovka, ktorá bude premávať počas otváracích hodín.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu