Martinská polícia učila deti z Turčianskych Kľačian, ako sa správať v nebezpečných situáciách


Foto: Martinská polícia učila deti z Turčianskych Kľačian, ako sa správať v nebezpečných situáciách Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Martinská polícia navštívila základnú školu v Turčianskych Kľačanoch, aby tým najmladším žiakom vysvetlila, ako majú reagovať na rôzne nebezpečné situácie a priblížila náplň práce policajného zboru. Informovala o tom polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti.

Do školy v obci Turčianske Kľačany zavítala preventistka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine, ktorá pre žiakov prvého stupňa pripravila projekty s názvom „Póla radí deťom“ a „Detská policajná akadémia.“

Deti z 1-4 ročníka sa hravou a zaujímavou formou dozvedeli, ako sa bezpečne správať v rizikových situáciách,“ uviedlo v príspevku Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Žiaci sa počas návštevy policajnej preventistky dozvedeli množstvo zaujímavých a potrebných informácií o náplni práce policajtov, dopravných predpisoch, šikane, rôznych typoch závislostí či o hrozbách, ktorým čelia pri používaní sociálnych sietí. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu