Do žilinskej nemocnice sa vlámali neznámi páchatelia, vylomili niekoľko zámkov a odniesli si potraviny


Foto: Do žilinskej nemocnice sa vlámali neznámi páchatelia, vylomili niekoľko zámkov a odniesli si potraviny Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Počas noci z nedele 13. marca na pondelok 14. marca došlo vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline (FNsP) k vlámaniu. Zamestnanci po príchode do nemocničnej kuchyne zistili, že sa do budovy dostali neznámi páchatelia a spôsobili materiálne škody.

Po vniknutí do budovy zlodeji vylámali všetky zámky na šatňových skrinkách a následne ich celé prelustrovali. Prenikli aj do menšieho skladu, avšak ten bol úplne prázdny. Pokúsili sa tiež dostať do niekoľkých ďalších dverí, čo sa im však nepodarilo. Nakoniec si odniesli len niekoľko potravín, pretože na mieste sa nenachádzali žiadne cennejšie veci.

Najviac nám bolo ľúto vynikajúcich muffinov, ktoré dievčatá v nedeľu špeciálne pripravili pre pacientov - celiatikov. Ostali po nich len omrvinky. Dnes ráno sa tak, žiaľ, museli pacienti s bezlepkovou diétou uspokojiť s obyčajnejšou náhradou, za čo sa im veľmi ospravedlňujeme,“ uviedli zamestnanci Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline na sociálnej sieti.

Zamestnanci FNsP Žilina udalosť nahlásili polícii a poskytli aj kamerové záznamy z miesta činu. Príslušníci Policajného zboru aktuálne pracujú na objasnení zločinu a odhalení páchateľov. Všetky poškodené zámky boli okamžite opravené.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu