Investičné apartmány alebo útulné bývanie – Relax Residence v Rajeckých Tepliciach spustil predaj


Foto: Investičné apartmány alebo útulné bývanie – Relax Residence v Rajeckých Tepliciach spustil predaj
Galéria: 5 fotiek

Hotel Relax Residence v Rajeckých Tepliciach zahájil prestavbu a už čoskoro sa premení na nový bytový komplex. Výhody hotelových služieb zostanú zachované, a tak Relax Residence ponúkne apartmány s vlastným wellnessom, fitness centrom aj reštauráciou.

Byty sú už v predaji. „Tešíme sa, že hotel Relax dostane nový šat a klienti či budúci obyvatelia si vychutnajú bývanie v apartmáne so službami ako v hoteli,“ hovorí majiteľ hotela Relax.

Len 10 minút od známych kúpeľov

Rajecké Teplice, ako známe rýchlorastúce kúpeľné mesto, lákajú každý rok nespočetné množstvo ľudí zo Slovenska aj zo zahraničia. Relax Residence má preto unikátnu lokalitu, keďže sa nachádza priamo v centre tohto diania. Len 10 minút vás delí od známych kúpeľov v antickom štýle s liečivými prameňmi a kúpeľnými procedúrami.

„Lokalita Relax Residence je naozaj jedna z najväčších výhod tohto komplexu, pretože budúci majitelia či obyvatelia týchto bytov si užijú krásnu prírodu, blízkosť ďalších gastro podnikov, pivných kúpeľov a vynikajúcu dostupnosť  k cyklistickým chodníkom či k pešej turistike. Takáto pestrosť v okruhu pár metrov od bývania je veľmi žiadaná,“ spresňuje maklér realitného centra B10, Daniel Králik. 

Viac než len byty

Každý z 2-izbových bytov bude vyhotovený v prevedení štandard a k dispozícii bude mať buď dve lodžie alebo terasu. Služby hotela zostanú zachované, a teda v novom Relaxe nájdete spomínaný wellness, fitness centrum či reštauráciu.

“Nejde len o budovu a lokalitu, ale aj životný štýl, ktorý tu počas bývania budete mať. Ráno si zacvičíte vo fitku, potom si dáte kávičku a po aktívnom dni si v pohodlí užijete wellness v saune. Všetko v jednom objekte,“ dodáva Daniel Králik.

Galéria: 5 fotiek

Investičné apartmány, ale aj útulné bývanie

„Uvedomujeme si, že trend v investovaní  do krátkodobého prenájmu apartmánov čoraz viac narastá. Veľká časť našich klientov uvažuje ísť touto cestou, preto je voľba Relax Residence ideálna, vzhľadom na svoju polohu, dispozíciu/veľkosť bytov a vybavenosť služieb v tomto komplexe. Mnohí však majú záujem aj o dlhodobé bývanie, keďže krajské mesto Žilina je 20 minút autom,“ hovorí  Daniel Králik.

Byty v Relax Residence sú teda ideálnou voľbou pre krátkodobý prenájom, ale sú pripravené aj ako dlhodobé bývanie pre náročnejšieho jednotlivca. Okrem toho sú byty ideálna voľba aj pre seniorov, ktorí budú mať  zaručený absolútny komfort a pohodu.

Aktuálne dianie

Momentálne prebiehajú stavebné prípravy pred komplexnou rekonštrukciou objektu. Následne Relax Residence čakajú stavebné práce 1. etapy výstavby desiatich apartmánov. V rámci akuálneho spustenia predpredaja Relax Residence si môžete vybrať z 10 bytov na prvom a druhom poschodí v tomto jedinečnom komplexe v Rajeckých Tepliciach.

„Hotel Relax už privítal nespočetné množstvo zákazníkov, ktorí toto kúpeľné mesto navštívili. Preto veríme, že noví majitelia či ubytovaní pocítia tú príjemnú atmosféru, ktorá tú vždy vládla,“ uzatvára majiteľ hotela Relax.

Viac informácií nájdete na stránke https://www.b10.sk/nehnutelnost/95462/investujte-do-relaxu—-predpredaj-spusteny.htm




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Relax Residence