Na zhoršujúcu situáciu so šírením koronavírusu zareagoval aj Mestský úrad v Žiline a sprísnil opatrenia


Foto: Na zhoršujúcu situáciu so šírením koronavírusu zareagoval aj Mestský úrad v Žiline a sprísnil opatrenia

V súvislosti so zhoršujúcou situáciou týkajúcou sa šírenia koronavírusu Mestský úrad v Žiline upozorňuje občanov, aby pri návšteve budovy úradu dodržiavali aktuálne protipandemické opatrenia. Vstup do klientskeho centra je naďalej regulovaný.

„Otváracie hodiny sú od pondelka do piatka od 8.00 do 14.00 hod. V čase od 11.30 do 12.00 hod. sa v priestoroch klientskeho centra vykonáva pravidelná dezinfekcia, vtedy nie sú služby pre verejnosť k dispozícii,“ doplnil hovorca mesta Žilina Vladimír Miškovčík s tým, že mesto žiada klientov, aby mali prekryté dýchacie cesty respirátorom a dodržiavali rozostupy.

Obmedzený je aj počet klientov v jednom momente v klientskom centre, jedna osoba na 25 m². K jednému pracovníkovi pri priehradke môže pristupovať len jeden klient. V odôvodnených prípadoch môže kompetentný pracovník povoliť aj možnosť doprovodu.


Informácia pre záujemcov o očkovanie

Očkovacie centrá na území mesta ponúkajú dostatok voľných termínov na očkovanie. Zoznam a rozpis centier s konkrétnym druhom vakcíny nájdete na stránke: „ZAvakcinovaný kraj“ (Upozornenie:  po kliknutí na hypertextový odkaz budete presmerovaní na internetovú stránku). 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu