Blíži sa 10. ročník prechodu Beskydsko-Javorníckou lyžiarskou bežeckou magistrálou


Foto: Blíži sa 10. ročník prechodu Beskydsko-Javorníckou lyžiarskou bežeckou magistrálou Foto: ilustračné / pixabay.com

Turistické kluby a Žilinský samosprávny kraj pozývajú priaznivcov bežkovania na jubilejný 10. ročník prechodu Beskydsko-Javorníckou lyžiarskou bežeckou magistrálou.

Akcia sa uskutoční v sobotu 5. februára 2022 a je určená pre všetkých milovníkov bežeckej stopy zo širokého okolia. Na podujatie bude zabezpečená aj autobusová doprava.

Registrácia na mieste nebude možná. Na podujatie je potrebné sa zaregistrovať vopred, najneskôr do 1. februára - 15:00 hod. elektronickým formulárom dostupným na adrese: https://forms.gle/yq1AcRKoXM3G7gZa9

Kontrolné stanovisko pre účastníkov bude pri reštaurácii Melocík v obci Makov (okres Čadca), kde je potrebné zaevidovať svoju účasť. Organizátori udalosti žiadajú o dodržanie termínu príchodu uvedeného v registračnom formulári. Na mieste bežkári dostanú balíček s občerstvením, darčekmi a pamätný list.


Žilinský samosprávny kraj zabezpečil pre bežkárov bezplatnú autobusovú dopravu. Maximálna kapacita jedného autobusu je 40 bežkárov a miesto je potrebné si rezervovať u koordinátorov.

Autobusy budú premávať nasledovne:

  • 06:45 hod. - z autobusovej stanice v Kysuckom novom meste,
  • 07:00 hod. - z Májovej ulice v Žiline,
  • 07:15 hod. - z autobusovej stanice v Čadci.

Odchody autobusov spať do Žiliny a Čadce sú naplánované o 15:00 hod. od Reštaurácie Melocík.


Miesto: Reštaurácia Melocík
Dátum: 05.02.2022 - 07:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu