Na lyžovačku do Jasnej vás odvezú bezplatné skibusy. Cez mobilnú aplikáciu si môžete overiť, či nie je plný


Foto: Na lyžovačku do Jasnej vás odvezú bezplatné skibusy. Cez mobilnú aplikáciu si môžete overiť, či nie je plný Foto: OOCR Region Liptov

Sezóna v Jasnej ešte stále pokračuje a návštevníci sa môžu do lyžiarskeho strediska dopraviť aj pomocou skibusu, ktorý mesto Liptovský Mikuláš ponúka zadarmo. Do 13. marca si môžu záujemcovia overiť prostredníctvom mobilnej aplikácie, či skibus nie je plný, prípadne či má meškanie.

„Dlhodobo sa snažíme znížiť záťaž na životné prostredie a motivovať ľudí, aby častejšie využívali hromadnú dopravu či zdieľali svoje autá. V tejto sezóne sme preto o tretinu posilnili prevádzku skibusov smerujúcich do Jasnej, čo lyžiari pocítia najmä v najvyťaženejších ranných časoch, kedy sa otvára stredisko. Je dôležité myslieť aj na to, aby sa prírodné bohatstvo Demänovskej doliny zachovalo pre ďalšie generácie,“ vyhlásil predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Region Liptov Ján Blcháč na sociálnej sieti.

Túto sezónu je pripravených dokopy 5 liniek a do Jasnej sa dostanete z Liptovského Mikuláša, Liptovského Jána, z Liptovského Trnovca aj z obce Lúčky cez Bešeňovú. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu