AKTUÁLNE: Na Rosinskej ceste došlo k tragickej nehode. Cyklista zrážku s autom neprežil


Foto: AKTUÁLNE: Na Rosinskej ceste došlo k tragickej nehode. Cyklista zrážku s autom neprežil

Na Rosinskej ceste v Žiline došlo k zrážke osobného auta s cyklistom, na odbočke do mestskej časti Trnové. Cesta do Trnového je momentálne uzavretá. Polícia dopravu postupne odkláňa na obchádzkové trasy po miestnych cestných komunikáciách.

Mestská hromadná doprava nabrala niekoľkominútové zdržanie v dôsledku kolón, ktoré sa tvoria. Niektoré autobusy využívajú obchádzku inými ulicami. Cyklista, žiaľ, zrážku s osobným autom neprežil.

Aktuálne prebieha dokumentovanie dopravnej nehody zo strany polície. Motoristi musia rátať so zdržaním v tejto lokalite.


Aktualizácia 15:15 hod.

51-ročný vodič zo Žiliny viedol osobné motorové vozidlo značky Fiat v smere od ulice Pri celulózke na mestskú časť Trnové. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo pri odbočovaní vľavo k stretu jeho vozidla s protiidúcim cyklistom.

„Pri dopravnej nehode utrpel 43-ročný cyklista zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ spresnila žilinská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu