Len do konca januára môžete v Autoškole Pro získať vodičák za šesť stoviek. Pozor, miest je už málo


Foto: Len do konca januára môžete v Autoškole Pro získať vodičák za šesť stoviek. Pozor, miest je už málo

Zajazdi, začínam, zaučíme… Veselé audi A3, ktoré brázdia žilinské cesty už niekoľko rokov, pozná takmer každý Žilinčan. Ako napovedajú samotné autá, Autoškola PRO si dala za úlohu priniesť priateľský a moderný spôsob výučby nových vodičov. Jej tajomstvo nie je ukryté len v prémiovom vozovom parku, ale najmä v trpezlivých a priateľských inštruktoroch, ktorí naučia budúcich vodičov jazdiť bezpečne a ohľaduplne. A to všetko hravou formou, pri ktorej postupne opadne z budúceho vodiča všetok stres.

Inštruktori v Autoškole PRO majú bohaté skúsenosti s rôznymi typmi študentov. Či už ste mamička, ktorú napriek obavám praktické dôvody motivovali prihlásiť sa do autoškoly, alebo mladý študent, ktorý sa nevie dočkať svojich prvých kilometrov, v Autoškole PRO nájdete inštruktora, ktorý presne prispôsobí štýl výučby vašim potrebám a schopnostiam.

Dôkazom je množstvo zručných vodičov, ktorí získali vodičské oprávnenie vďaka kurzu v Autoškole PRO. Pričom väčšina uchádzačov úspešne zložila skúšky už na prvýkrát.

„Prvé kilometre na cestách boli pre mňa hotové peklo, ktoré ešte viac umocňoval fakt, že som ZŤP. Keby mi niekto vtedy povedal, že spravím skúšky na prvý pokus, doslova by som ho vysmiala. Ale neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Vďaka trpezlivému prístupu zo strany inštruktora sa moje vodičské zručnosti čoraz viac zlepšovali a naopak, môj stres znižoval. Skúšky som nakoniec spravila na prvý pokus a dokonca bez väčšieho stresu počas cvičiska či následnej jazdy v meste.“ Takto napríklad zhodnotila svoj kurz v Autoškole PRO úspešná nová vodička Lenka.

Ostáva posledných pár miest

Nadštandardné služby a benefity Autoškoly PRO môžete získať v januári za výpredajové ceny. Stačí pri nezáväznej online objednávke použiť zľavový kód “ŽILINAK600” a ľubovoľný vodičský kurz s prívlastkom “LIGHT” je váš len za 600 eur. Akciová cena platí počas mesiaca január 2022, prípadne do vypredania voľnej kapacity akciových kurzov. Pre získanie výhodnej ceny nie je rozhodujúci termín kurzu, ale mesiac, v ktorom bola objednávka vykonaná.

Objednať si počas januára za akciovú cenu tak môžete aj kurz z realizáciou napríklad až cez leto. Výber termínu je čisto len na vás. S objednávkou však radšej dlho neotáľajte, nakoľko voľné miesta za akciovú cenu sa míňajú naozaj rýchlo. Veď kto by nechcel vodičák bez stresu a navyše ešte aj za výhodnú cenu?

Na ostatné kurzy ponúka autoškola taktiež zaujímavé zľavy. Pre objednávky a ďalšie informácie navštívte www.autoskola.pro.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoškola PRO