Na Kragujevskej ulici otvorili špecializovanú predajňu pyrotechniky, ktorá zabezpečovala žilinský ohňostroj


Foto: Na Kragujevskej ulici otvorili špecializovanú predajňu pyrotechniky, ktorá zabezpečovala žilinský ohňostroj

S koncom starého a príchodom nového roka sa tradične spájajú oslavy a predovšetkým zábavná pyrotechnika. Pokiaľ patríte medzi tých, ktorí si radi vychutnávajú farebné efekty na oblohe spojené s výbuchmi, určite oceníte ponuku žilinskej špecializovanej predajne.

Obchod so širokou ponukou kvalitnej a efektnej zábavnej pyrotechniky PROPYRO funguje na Kragujevskej ulici č. 9 už druhý rok. Nájdete tam široké množstvo jedinečných kompaktov, rakiet, fontán, rímskych sviec či prskaviek.

Vybrať si tie najvhodnejšie ohňostroje „na jedno zapálenie“ vám pomôžu skúsení odborníci, ktorí majú bohaté skúsenosti s organizáciou profesionálnych ohňostrojových predstavení. Zákazníkom opäť prinášajú kvalitnejšiu pyrotechniku za podstatne nižšiu cenu ako napríklad v obchodných reťazcoch.

Aktuálne top produkty majú jedinečnú potlač „Pyrospecial“ a nájdete ich len v niekoľkých vybraných predajniach na Slovensku. Jednou z nich je aj PROPYRO v Žiline, či novootvorené kamenné predajne v Ružomberku - Černovej, alebo v Ružomberku na Bystrickej ceste.

Galéria: 10 fotiek

„Na túto sezónu sme vybrali ako špeciálne produkty 16-ranový kompakt s priemerom 20 mm v cene 3,99 € a 100-ranový kompakt s priemerom 20 milimetrov za 24,99 €. Tieto výrobky patria medzi cenovo najdostupnejšie na Slovensku. Naša predajňa sa ale špecializuje predovšetkým na veľké, zložené profi ohňostroje, ktoré majú v obľube hlavne partie mladých ľudí, starostovia obcí, či chatári a hotelieri z blízkeho aj širokého okolia. Predaju zábavnej pyrotechniky a realizácii ohňostrojných prác sa venujeme už 7 rokov. Vždy sa snažíme zákazníkom poradiť tak, aby odchádzali spokojní. Čo nás ešte viac teší je, že sa do našej skromnej predajne vždy s radosťou a úsmevom vrátia,“ vysvetľuje Jozef Možucha z predajne PROPYRO.

Jednoznačnou výhodou návštevy predajne na Kragujevskej ulici v Žiline je odborné poradenstvo - spoločnosť PROPYRO totiž zabezpečovala žilinský mestský ohňostroj, ktorý pritiahol do centra mesta tisíce ľudí. S výberom tej najvhodnejšej pyrotechniky poradí profesionál, ktorý sa podieľal napríklad aj na KIA OPEN DAY 2019 ohňostroji. 


Pokiaľ chcete byť na Silvestra a Nový rok neprehliadnuteľní, určite vás zaujme kategória Profi kompaktov, ktoré sa vyznačujú kvalitnejšími efektami či dĺžkou trvania až do niekoľkých minút. Okrem toho v predajni od 28.12. zakúpite aj petardy.

Nákupmi v kamennej predajni máte navyše možnosť zapojiť sa do súťaže o mega kompakt ARMY BOX v hodnote až 149 eur (môžete ho vidieť na videu). Vyhodnotenie tejto súťaže prebehne 31. decembra o 18:00 hod., aby bolo možné výhru včas dopraviť výhercovi.

Ako nakúpiť pyrotechniku v PROPYRO:

  • nákup v kamennej predajni na ulici Kragujevská v Žiline,
    pondelok - piatok: 10:00 - 18:00 hod.
    sobota: 09:00 - 13:00 hod.
    26. decembra - 31. decembra: 10:00 - 19:00 hod. (vrátane víkendov)
  • nákup cez e-shop s garantovaným dodaním pre objednávky do 27. decembra,
  • nákup cez e-shop a následné vyzdvihnutie tovaru na predajni (možnosť vyzdvihnutia objednávky z e-shopu www.propyro.sk, platí len pre kamennú predajňu v Žiline, nie pre ostatné predajne).

Najistejšia možnosť je nakúpiť zábavnú pyrotechniku v predstihu v kamennej predajni do 21. decembra 2021.

Dostupné prevádzky v Žilinskom kraji:

  • Kragujevská 389/9, Žilina
  • Bystrická cesta 1916, Ružomberok
  • Pri Váhu 8540/149, Ružomberok-Černová

Súťažte o kvalitné ohňostroje v hodnote viac ako 230 eur s PROPYRO

PROPYRO teraz navyše ponúka možnosť zapojiť sa do súťaže o štyri kompakty s nádhernými efektmi v celkovej hodnote viac ako 230 eur. Podrobné podmienky nájdete vo večerných hodinách v príspevku na sociálnej sieti facebook.com/zilinak. Vyhrať môžete jednu z nasledovných cien:

  1. kompakt SKY SHOOTER / 200 rán 25 mm - v hodnote 129,99 €,
  2. kompakt Demon eyes / 100 rán 20 mm - v hodnote 42,99 €,
  3. kompakt Verejná bezpečnosť / 100 rán 20 mm - v hodnote 39,99 €,
  4. kompakt Pyrospecial / 100 rán 20 mm - v hodnote 24,99 €.

Ďalšie novinky, súťaže a náhľady produktov nájdete aj na e-shope www.propyro.sk a instagrame @propyro_sk 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ProPyro