Vo veku 51 rokov zomrel dlhoročný príslušník žilinskej mestskej polície Milan Turčan


Foto: Vo veku 51 rokov zomrel dlhoročný príslušník žilinskej mestskej polície Milan Turčan Foto: Mestská polícia Žilina

Žilinská mestská polícia stratila pred pár dňami svojho dlhoročného príslušníka, skvelého kolegu a priateľa. V piatok 12. novembra  2021 zomrel vo veku 51 rokov vedúci oddelenia prevencie, životného prostredia a správy Mestskej polície kom. PaedDr. Mgr. Milan Turčan.

„Žiaľ, smútok a bolesť naplnili naše srdcia, keď sme sa dozvedeli, že náš priateľ a kolega Milan nás navždy opustil. Za 28 rokov v službe mestu - v mestskej polícii odviedol kus poctivej práce s nezmazateľnou stopou. Bol jedným z tých, čo formovali Mestskú políciu Žilina do dnešnej podoby,“ uvádza mestská polícia na sociálnej sieti.

Milan Turčan so zápalom športovca a jemu vlastnou šikovnosťou zvládal aj ťažké situácie. Do každodenných problémov vnášal optimizmus, bol večne usmiaty a vedel v tej pravej chvíli pobaviť. Jeho zmysel pre humor pramenil z nadhľadu a jeho životných skúseností.

„Milan bol typ človeka, ktorý žil veľmi rýchlym životným tempom, nedoprial si oddychu. Bol druhým nápomocný, snažil sa každému vyhovieť ako sa len dalo. Vždy sa dalo naňho spoľahnúť. Ak doľahla na niekoho pracovná kríza, v Milanovej prítomnosti sa rozplynula. S ním to všetko šlo akosi ľahšie.“

Jeho kolegovia a priatelia budú na neho spomínať ako na človeka, ktorého si vždy vážili. Posledná rozlúčka sa uskutoční v stredu 17. novembra 2021 o 09:30 hod. na cintoríne v obci Konská.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina