7 dôvodov, prečo chcú Žilinčania bývať v Jabloniach


Foto: 7 dôvodov, prečo chcú Žilinčania bývať v Jabloniach

Byty v projekte Jablone sú už od mája vo výstavbe a od septembra v predaji. Je o ne mimoriadny záujem, a to nielen u samotných Bytčanov, ale aj u Žilinčanov a obyvateľov z ďalších okolitých miest. Čím si Jablone získali ľudí z nášho regiónu?

1. Moderné byty pre každého

Jablone zaujali v prvom rade samotnými bytmi. Páry a mladé rodiny prejavili najväčší záujem o dvojizbové byty s výmerou od 40 do 54 m2 a trojizbové byty s výmerou od 59 do 77 m2.

Pre väčšie rodiny s deťmi sú najväčším lákadlom priestranné štvorizbové byty s výmerou od 74 do 91 m2, „singles“ dávajú väčšinou prednosť jednoizbákom od 26 do 36 m2. Skladba bytov v Jabloniach sa stretla s veľkým úspechom.

2. Vysoký bytový štandard

Noví majitelia sa už tešia na interiéry bytov, ktoré budú zariadené značkovým vybavením od popredných výrobcov. Spomeňme napríklad podlahy rakúskej značky EGGER so štýlovými drevenými dekormi alebo keramické obklady a dlažbu španielskej spoločnosti PAMESA CERAMICA.

Za zmienku tiež stoja umývadlové, sprchové a vaňové batérie nemeckej značky Hansgrohe, ktoré patria medzi to najlepšie, čo trh v tomto segmente ponúka. Štýlového zariadenia však bude oveľa viac.

3. Veľké balkóny a predzáhradky

Jablone majú v talóne aj ďalšie veľké lákadlo. K bytom na prízemí získate predzáhradky s veľkorysou výmerou od 38 do 84 m2. Ideálny priestor na vysadenie kvetov, pestovanie byliniek, ovocia či zeleniny, ale najmä na zaslúžený oddych, grilovačky s priateľmi či príjemné posedenia so susedmi. Komfort vám poskytnú aj priestranné balkóny v bytoch na poschodiach.

4. Bezproblémové parkovanie

Pri projekcii Jabloní sa myslelo aj na šoférov a nebytové priestory. Ku každému bytu je možné zakúpiť parkovacie miesto za zvýhodnenú cenu a v prípade potreby aj ďalšie miesta za štandardnú cenu.

Majitelia nových bytov zároveň získajú aj praktickú pivničnú kobku. Na prízemí budú môcť obyvatelia Jabloní využívať spoločný priestor, ktorý bude mať hneď dve praktické funkcie. Rodinám s malými deťmi poslúži ako kočikáreň a cyklistom ako úložisko bicyklov.

5. Do Žiliny iba za 10 minút

Záujemcovia o nové bývanie v Jabloniach si pochvaľujú aj ich polohu. Autom sa do Žiliny dostanete už za 10 minút a za približne rovnaký čas aj do iných miest regiónu: do Považskej Bystrice takisto za 10 minút, do Púchova približne za 20 minút a do Kysuckého Nového Mesta asi za 18 minút.

Pri projekte bola taktiež vybudovaná nová autobusová zastávka a do centra Bytče je to doslova na skok. Trvá to iba 2 minúty autom, avšak pohodlne sa tam dostanete aj pešo či na bicykli.

6. Príroda všade navôkol

Ďalším dôvodom veľkého záujmu o byty v Jabloniach je blízkosť prírody. Priamo z vášho nového bytu sa môžete pokochať výhľadmi na blízke Javorníky či Strážovské vrchy a neďaleko od vás budete mať Súľovské skaly. Okolitá príroda priam vyzýva na rekreačnú turistiku, cykloturistiku, rodinné pikniky či hubárčenie.

7. Na úrovni krajských miest

Vysoký záujem o byty v Jabloniach svedčí o tom, že ide o bývanie, ktoré sa svojou architektonickou a urbanistickou kvalitou vyrovná podobným projektom v krajských mestách. Pre Bytču i celý žilinský región sú Jablone jednou z najatraktívnejších možností pre pokojný a spokojný domov.

Ak aj vy uvažujete o novom bývaní blízko Žiliny, nemali by ste viac váhať, aby vás nikto nepredbehol. Dozrel čas na Jablone.

 

Viac na www.jablone.sk

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR HANT