Jablone zaujali Žilinčanov. Nový bytový projekt sa teší veľkej obľube


Foto: Jablone zaujali Žilinčanov. Nový bytový projekt sa teší veľkej obľube

V máji sa v Bytči začalo s ich výstavbou a už začiatkom septembra sa dostali do predaja. Najväčší záujem o nové byty v Jabloniach prejavili Žilinčania.

Už prvé realizované predaje a rezervácie prekonali všetky očakávania. O byty v Jabloniach je mimoriadny záujem. 

Na prvom mieste Žilinčania

Veľkému záujmu sa tešia dvojizbové a trojizbové byty, ktoré sú určené najmä párom a mladým rodinám. Pre rodiny s deťmi sú veľkým lákadlom štvorizbové byty, „singles“  zasa vo zvýšenej miere uprednostňujú jednoizbáky. Zaujímavé však je, že o Jablone prejavili zatiaľ najväčší záujem obyvatelia Žiliny a blízkeho okolia, ktorí dokonca „predbehli“ aj samotných Bytčanov. Je to prekvapenie? Áno aj nie. Jablone totiž majú Žilinčanom čo ponúknuť.

Do Žiliny už za 10 minút

Jablone majú vynikajúcu polohu. Autom sa do Žiliny dostanete už za 10 minút a za približne rovnaký čas aj do iných miest regiónu: do Považskej Bystrice takisto za 10 minút, do Púchova cca za 20 minút a do Kysuckého Nového Mesta asi za 18 minút.

Pri projekte bola taktiež vybudovaná nová autobusová zastávka.  Z Jabloní je to doslova na skok aj do centra Bytče. Trvá to iba 2 minúty autom, avšak pohodlne sa tam dostanete aj pešo či na bicykli. No a všade navôkol je nádherná príroda. Z jednej strany Javorníky, z druhej strany Strážovské vrchy a neďaleko nádherné Súľovské skaly. Jednoducho to máte blízko, kamkoľvek potrebujete.

Na úrovni krajských miest

Jablone sa svojou kvalitou a komfortom vyrovnajú podobným bytovým projektom v krajských mestách. Vyrastajú v atraktívnej lokalite Thurzove sady, ktorá sa rozvíja ako plnohodnotná mestská štvrť s komplexnou občianskou vybavenosťou.

Navyše sa Jablone môžu pochváliť aj vysokým bytovým štandardom, ktorému budú dominovať produkty a zariadenia popredných svetových výrobcov. Na úvod môžeme spomenúť podlahy rakúskej značky EGGER so štýlovými drevenými dekormi, ako aj obklady a dlažby od španielskej spoločnosti PAMESA CERAMICA, ktorá je najväčším výrobcom keramických produktov v Európe.

Za zmienku stoja tiež interiérové dvere spoločnosti POL-SKONE a v neposlednom rade umývadlové, sprchové a vaňové batérie nemeckej značky Hansgrohe, ktoré patria medzi to najlepšie, čo trh v tomto segmente ponúka. Realizáciu konečnej výbavy bytu vo vybranom štandarde zabezpečí developer podľa vašich prianí.

V predaji cez žilinskú realitku

Ako sme už uviedli, Jablone spustili predaj už začiatkom septembra. Zverili ho exkluzívne do rúk spoločnosti RED, ktorú Žilinčania veľmi dobre poznajú. Ide o renomovanú realitnú kanceláriu so sídlom v našom meste a s bohatými skúsenosťami s predajom nehnuteľností v Žilinskom samosprávnom kraji. Svojím profesionálnym prístupom si získala množstvo spokojných zákazníkov, ku ktorým sa môžete pridať aj vy.

Dozrel čas na Jablone

Ak aj vy hľadáte nové bývanie v žilinskom regióne, všetky argumenty hovoria pre Jablone: samotné byty a ich vybavenie, atraktívna lokalita v Thurzových sadoch v Bytči, ideálna poloha pri Žiline, ako aj vynikajúce dopravné napojenie na ďalšie okolité mestá. Navyše, cena nehnuteľností neustále rastie a zakúpené byty budú časom naberať na hodnote. S rozhodnutím by ste preto nemali dlho váhať, teraz je ten správny moment. Dozrel čas na Jablone.

 

Viac na www.jablone.sk.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR HANT