Novinky v autoškole PRO od septembra: Simulované skúšky, kurzy zamerané na parkovanie a garancia bezplatného opakovania


Foto: Novinky v autoškole PRO od septembra: Simulované skúšky, kurzy zamerané na parkovanie a garancia bezplatného opakovania

Žilinská autoškola PRO pokračuje v prinášaní inovácií a zaujímavých noviniek pre svojich absolventov. Odteraz predstaví každý mesiac kombináciu dvoch nových kurzov. Vždy jeden bude určený pre nevodičov a druhý pre vodičov. Každému ponúka špeciálne školenia a k nim možnosť získať zaujímavé zľavy až do výšky 50%.

Prvou septembrovou novinkou je kurz s názvom „ZAPARKOVANÝ“, ktorého cieľom je pomôcť držiteľom vodičského oprávnenia, čiže vodičom a vodičkám, získať čo najlepšie skúsenosti a potrebnú dávku parkovacieho sebavedomia. Skúsení inštruktori venujú predplatené hodiny práve parkovaniu a trpezlivo vodičom vysvetlia, ako sa správne orientovať, ovládať vozidlo a následne im ukážu praktické situácie priamo na parkoviskách či v uliciach.

Druhý kurz s názvom „GARANTOVANÝ“ poteší najmä tých, ktorí sú si neistí prípadne majú stres z absolvovania záverečnej skúšky. Absolventi sa vďaka tejto možnosti nemusia obávať celkového neúspechu na skúškach, pretože v prípade zlyhania získajú nový kurz úplne zadarmo.

Ďalšou zaujímavou novinkou, s ktorou prichádza autoškola PRO od septembra, sú simulované skúšky. Záujemca si tak môže kedykoľvek počas kurzu vyskúšať, ako vyzerá priebeh celej praktickej časti. Zároveň sa dozvie, či je pripravený ju zvládnuť, alebo ešte musí zapracovať na svojich nedostatkoch.

Každý absolvent získava v autoškole PRO viaceré užitočné benefity a tiež pomôcky ako napríklad poznámkový blok, značkové pero, záložky do učebnice či prívesok na kľúče. Samozrejmosťou je už niekoľko rokov elektronická učebnica, jedinečný školiaci preukaz alebo po ukončení kurzu certifikát PRO vodiča s cestným desatoro.

Naďalej je dostupná možnosť dobrovoľne si vyskúšať jazdu s vozíkom v ostrej premávke či šoférovať auto s automatickou prevodovkou. Medzi veľmi obľúbené patria diaľkové jazdy na nových nepoznaných cestách mimo Žiliny, po zaujímavých trasách na diaľniciach, v tuneloch či cez horské priechody.

Školenia a kurzy pre vodičov aj nevodičov je od septembra možné získať so zľavami 20, 35 a 50 percent. Žrebovanie o zaujímavé zľavy sa bude uskutočňovať každý mesiac. V žilinskej autoškole PRO si môžete až do konca roka bezplatne rezervovať miesto v ktoromkoľvek z kurzov. Viac informácií získate na sociálnych sieťach alebo priamo na stránke autoskola.pro.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoškola PRO