Nová kancelárska budova Hollého 6 v centre Žiliny je otvorená


Foto: Nová kancelárska budova Hollého 6 v centre Žiliny je otvorená
Galéria: 7 fotiek

Developerská spoločnosť Reinoo, za ktorou stojí žilinský podnikateľ Milan Dubec, skolaudovala ďalšiu kancelársku budovu - tentokrát na ulici Hollého 6 v centre Žiliny. Administratívny objekt Hollého 6 nahradil asanovanú schátranú budovu. Ponúka viac ako 1 900 m2 prenajímateľnej kancelárskej plochy a dostatočný počet parkovacích miest.

Lokalita na Hollého ulici, patrí k tým najlepším v Žiline. Je priamo v centre mesta, blízko autobusovej aj vlakovej stanice, s dobrou dostupnosťou na diaľničný obchvat. To umožňuje dobré spojenie pre viac ako 500 000 ľudí z okolia 45 km. V pešej dostupnosti kancelárií sa do 10 minút nachádzajú všetky dôležité inštitúcie ako banky, notár, pošta, hotely či obchodné centrá.

Moderná novostavba administratívnej budovy je postavená „anglickom tehlovom štýle“. Projekt Hollého 6 disponuje vlastnými parkovacími miestami, terasou a zelenou strechou. Na piatich poschodiach ponúka „open space“ kancelárske priestory možné flexibilne prispôsobiť podľa individuálnych potrieb. Štandardom budovy je bezpečnostný systém, moderný výťah, klimatizované priestory, technická údržba a upratovacia služba.

Dve poschodia už majú svojich nájomcov, zvyšné tri sú pripravené na prenajatie. „Klientom ponúkneme variabilné priestory, s množstvom svetla, otváravými oknami s možnosťou prirodzeného vetrania kancelárskych priestorov, svetlou výškou 3 metre a kvalitnou zvukovou izoláciou medzi kanceláriami. Veríme, že firmy ako aj ich zamestnanci tieto prvky ocenia. Nezabudli sme ani na zelené riešenia, ktoré sa snažíme v každom našom projekte využívať v maximálne možnej miere. Strecha budovy bude zelená a využijú sa vsakovacie systémy na zadržiavanie dažďovej vody. Okolie projektu dotvoríme novo vysadenými vzrastlými stromami,“ povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ spoločnosti Reinoo, a.s.

Spoločnosť Reinoo, a.s., za ktorou stojí zakladateľ Azetu Milan Dubec, sa venuje developmentu kancelárskych budov, rezidenčných komplexov a prenájmu nehnuteľností už od roku 2011. V roku 2017 obnovila budovu Banky na Legionárskej ulici v Žiline, hneď vedľa budovy Novej synagógy. V roku 2019 nanovo vybudovala budovu bývalej Pošty na sídlisku Vlčince, ktorá ponúka viac ako 13 100 m2 prenajímateľnej plochy v certifikácii LEED v4 GOLD a s dvoma oceneniami v súťaži Stavba roka. Ďalším projektom na území biznis zóny Poštová bude administratívne centrum Obchodná 1. V týchto dňoch začínajú stavebné práce.

Aktuálne v Žiline Reinoo stavia aj svoj najväčší rezidenčný projekt Zelené Vlčince, ktorý po ukončení II. etapy poskytne 290 nových bytov. Prvá etapa je už skolaudovaná. Skolaudovaný je tiež bytový projekt priamo v centre Žiliny pod názvom Retro s 54 novými bytmi. Spoločnosť Reinoo tiež úspešne dokončila výstavbu prvej etapy novej bytovej štvrte Pod Zábrehom a výstavbu bytového projektu Rubicon v Púchove, kde zároveň pokračuje bytovým projektom Pod Zábrehom 2. V Púchove tak Reinoo developuje už 272 bytov.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Reinoo