Poznáme pumpu v Tepličke, ktorá má podľa colníkov predávať falošnú naftu


Foto: Poznáme pumpu v Tepličke, ktorá má podľa colníkov predávať falošnú naftu Foto: cas.sk

Colníci tvrdia, že prevádzkovateľ pumpy Pegas v obci Teplička nad Váhom svojím konaním poškodzuje štát aj zákazníkov. Prevádzkovateľ benzínky to považuje za likvidačný konkurenčný boj a na Colný úrad chce podať trestné oznámenie.

Podľa vyjadrenia hovorkyne Colného úradu Boženy Chríbikovej, ktoré bolo zverejnené na portáli čas.sk sa na pumpe opäť predáva falošná nafta. Vodiči mali tankovať namiesto nafty vykurovacie, alebo mazacie oleje veľmi sa približujúce svojím zložením motorovej nafte.

“Nový prevádzkovateľ pokračuje v šľapajách svojho predchodcu. Palivo, ktoré predáva, nespĺňa stanovené normy,” píše sa na čas.sk.

”Žiadna pančovaná nafta sa u nás nepredáva a budeme sa brániť súdnou cestou. Ak poškodzujeme zákazníkov, nerozumiem, prečo nás hneď neprídu zatvoriť!” hovorí prevádzkovateľ pumpy.

Článok: Na pumpe v Žilinskom regióne predávali opakovane falošnú naftu

Čitatelia sa v predošlom článku vyjadrili v komentároch rôzne. Písali spokojní aj nespokojní zákazníci pumpy. Názory sú rozdielne. Niekoľko čitateľov a fanúšikov na Facebooku opísalo svoju nespokojnosť aj s druhou čerpacou staniciou - VOMS, ktorá sa nachádza vedľa obce, na hlavnom ťahu na Terchovú. Touto benzínkou sa však colníci nezaoberajú, ako si mylne niektorí vodiči myslia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: cas.sk