Žilinská firma pracuje na výstavbe hál pre Amazon či Teslu, pracovníkom zabezpečujú kompletný servis


Foto: Žilinská firma pracuje na výstavbe hál pre Amazon či Teslu, pracovníkom zabezpečujú kompletný servis
Galéria: 5 fotiek

Medzi firmy zo Žiliny, ktorým sa darí expandovať do sveta a byť blízko pri rýchlom globálnom rozvoji, patrí už dlhé roky aj Dubai Industry s.r.o. so službami v oblasti stavebníctva a náboru pracovníkov. Medzi úspešné referencie si vďaka komplexnému servisu a profesijnej zručnosti môžu uvádzať prácu na výstavbe niekoľkých hál pre spoločnosť Amazon či európsky závod pioniera vo výrobe elektromobilov, spoločnosti TESLA.

Už od roku 2010 zabezpečuje Dubai Industry pracovné príležitosti na zahraničnom trhu v rámci Európskej únie, ide najmä o špecializované profesie v stavebníctve ako elektroinštalatér, vodár, kúrenár, zvárač alebo automatizér. Na prísnom nemeckom trhu sa podarilo žilinskej firme presadiť vďaka skúsenému a profesijne zdatnému tímu odborníkov.

Dnes má na stavbách nielen v Nemecku vyše 120 špecializovaných pracovníkov, ktorým zabezpečuje komplexný servis - od vybavenia práce, po zabezpečenie ubytovania, komplexnej dokumentácie a podpory počas celého výkonu práce. Za týmto účelom je v Žiline zriadené kompletné podporné centrum a nechýba ani call centrum, pripravené okamžite riešiť čokoľvek, čo pracovníci potrebujú.

„Pravidelne jazdím do Nemecka a na všetky naše stavby, aby sme kontrolovali, či je všetko v poriadku a poskytli servis našim zamestnancom. U nás dohodnutie práce nekončí tým, že pošleme partiu a už nás neuvidia. Takisto im vybavujeme ubytovanie, pomáhame s potrebnou dokumentáciou a riešime okamžite čokoľvek, čo sa vyskytne,“ vysvetľuje Marko Dubaj, konateľ spoločnosti.

Odlišuje ich servis pre pracovníkov aj výška odmeny

Dubai Industry si dôsledne vyberá spolupracovníkov, tí si však vďaka svojej šikovnosti vedia zarobiť na štvor- a šesťtýždňových turnusoch neporovnateľne viac ako doma. Podmienkou pri registrácii každého spolupracovníka je aktívna živnosť, zodpovedajúce vzdelanie v odbore a pracovné skúsenosti.

Takisto musia mať komunikatívnu znalosť nemeckého jazyka, už v blízkej dobe sa vďaka expanzii Dubai Industry rozšíria trhy aj o krajiny vhodné pre anglicky hovoriacich. „Na jednej strane dbáme na pracovitosť a profesionalitu našich spolupracovníkov, avšak vieme ju náležite oceniť. Odmeny pre špecialistov sú na úrovni 20 - 23 eur za hodinu s dvojtýždňovou fakturáciou. U nás sa pracuje, ale aj zarába,“ dodáva Dubaj.

Firma expanduje na nové trhy a rozširuje pôsobenie aj o programátorov robotov pre automatizáciu alebo elekromontérov vysokého napätia. Spolupracovníkov v týchto prípadoch preškolia. V blízkej budúcnosti sa Dubai Industry bude podieľať na výstavbe veľkých priemyselných celkov a objektov občianskej vybavenosti vo Švédsku.


Aktuálne pracovné ponuky a bližšie informácie nájdete na www.dubaiindustry.sk , www.dubaiindustry.eu alebo Facebooku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Dubai Industry