Nové byty vo vyššom štandarde dostanú Žilinčania už začiatkom jesene


Foto: Nové byty vo vyššom štandarde dostanú Žilinčania už začiatkom jesene
Galéria: 13 fotiek

Udalosti posledného roka opäť potvrdili, čo je pri výbere bývania dôležité. Na prvých priečkach zostáva lokalita, vzhľadom na aktuálnu situáciu ideálne s dobrými možnosťami vyžitia na čerstvom vzduchu a zároveň vnútorný priestor adaptovateľný pre vykonávanie pracovných povinností.

Žilinská novostavba Pri rybníku od ODEKO, a.s. uvedené požiadavky spĺňa. Bytový dom bol osadený do nízkopodlažnej zástavby neďaleko viacerých populárnych športových a rekreačných cieľov, len pár minút chôdze je vzdialený rybník, zariadenie eXtreme park a Vodné dielo Žilina.

Bývanie vo vyššom štandarde a s parkovaním

Okrem prírody sa v pohodlnej dostupnosti nachádzajú i strategické komunikácie, napríklad výpadová cesta do Martina. Hneď vedľa objektu stojí zastávka MHD pre pravidelné autobusové linky, pomocou ktorých sa dá do centra mesta dopraviť za 7 minút.

Blízko k rekreácii aj do mesta

Do užívania bude onedlho uvedených 32 nových bytov realizovaných vo vyššom štandarde. Developer vsadil na osvedčené značky ako Villeroy & Boch, Egger, Grohe, čím na trhu žilinských rezidenčných projektov jednoznačne vyniká.

Ku každému bolo vyhradené parkovacie státie a všetky, s výnimkou nehnuteľností na prízemí, disponujú balkónmi. Ponuka pozostáva z kompaktných jednoizbových a ďalej výmerou veľkorysých dvojizbových bytov až do 63,55 m2 so zaujímavým potenciálom. V prípade záujmu klientov totiž  dispozícia umožňovala aj výraznejšie zmeny, ako napríklad variant s tromi obytnými izbami.

Bytový dom Pri Rybníku ponúka širokú variáciu priestorového usporiadania

Do obývacej miestnosti s kuchyňou, jedálenskou časťou a prístupom na balkón sa vďaka dostatočnej ploche zmestí nielen komfortné domáce pracovisko, ale po oddelení priečkou i ďalšia plnohodnotná obytná izba. Určitú flexibilitu poskytuje aj priestranná spálňa s dostatkom úložného priestoru, záujemca si v nej bez problémov zriadi ďalšie pracovné miesto.

Niekoľko posledných bytov je ešte voľných

Výhodná lokalita, decentná architektúra a príjemné výmery bytov kupujúcich oslovili, dobrú predajnosť projektu do veľkej miery podporil tiež interiér vybavený trvácnymi a nadčasovými výrobkami už spomínaných renomovaných značiek.

Povrchové vrstvy tvoria laminátové podlahy Egger, tieto dekory budú použité aj na dverných výplniach, spolu s obkladmi a dlažbami prestížneho výrobcu Villeroy & Boch dodávanými v dvoch elegantných farebných variantoch. Od rovnakej spoločnosti pochádza štýlová sanita, pričom zariadenie kúpeľní dopĺňajú batérie Grohe.

Lepšiu predstavu o vlastnom bývaní možno získať na webstránke Pri rybníku, na ktorú bola umiestnená virtuálna prehliadka zariadených vnútorných priestorov.

Noví obyvatelia sa na adresu v blízkosti obľúbenej rekreačnej oblasti Žilinčanov budú sťahovať už túto jeseň, kolaudácia objektu bola naplánovaná na letné mesiace. Možnosť získať jeden z posledných voľných bytov v bytovom dome Pri rybníku zostala zatiaľ otvorená. Viac informácií nájdete aj na www.prirybniku.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pri rybníku