Staronovým trénerom MsHK Žilina bude Milan Jančuška


Foto: Staronovým trénerom MsHK Žilina bude Milan Jančuška

Na dva roky sa dnes na radnici upísal ako tréner žilinských vlkov Milan Jančuška. Práve pod jeho vedením sa MsHK Žilina prebojovala naposledy do play-off. “Vedenie mesta a MsHK DOXXbet Žilina podpísali dnes na radnici kontrakt na dva roky s trénerom Milanom Jančuškom, ktorý bude trénovať A-mužstvo. Vedenie mesta sa rozhodlo podpísať dlhší kontrakt, ako býva obvykle na jeden rok, pretože má jasnú víziu, ako skvalitniť žilinský hokej, a tak potešiť žilinského fanúšika,” uviedol hovorca mesta Žilina Pavol Čorba. Nový tréner tak preberie tím, ktorý sa v uplynulom ročníku zachránil v extralige po baráži s Detvou.

Klub trénerovi dĺži peniaze

Angažovanie práve tohto trénera znamená pre Žilinu vyriešenie nepríjemnej situácie. „Súčasne s podpísaním zmluvy sa uzatvoril aj zmier v súdnom spore medzi trénerom Milanom Jančuškom a klubom o 53 000 €, ktorý traumatizoval žilinský hokej niekoľko rokov. Som veľmi rád, že sme všetci prispeli k stabilite a konečne sa môžeme naplno venovať športu,“ uviedol k veci prvý zástupca primátora mesta Žilina Patrik Groma.

Zmluva nadobudne platnosť dňom zverejnenia na stránkach MsHK DOXXbet Žilina. “Predmetná zmluva bude platná od okamihu, ako sa uverejní v zmysle platnej legislatívy SR. MsHK DOXXbet Žilina je transparentný klub,“ dodal druhý zástupca primátora mesta Žilina Anton Trnovec. Milan Jančuška naposledy trénoval v HK Poprad, kde mu v apríli tohto roku vedenie oznámilo, že zmluvu s ním nepredĺži.

Pozrite si video, ktoré zachytáva naštvaného Milana Jančušku na žilinskej striedačke približne tri roky dozadu


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina, zilinskysport.sk