V Žiline spustili novú donáškovú službu zameranú na chutné hamburgery v poctivej domácej žemli


Foto: V Žiline spustili novú donáškovú službu zameranú na chutné hamburgery v poctivej domácej žemli
Galéria: 6 fotiek

Ponuka čerstvých a chutných hamburgerov na donášku v Žiline sa rozrástla. Vďaka novej reštaurácii Purebeef si môžu Žilinčania vyskúšať nové kombinácie chutí vytvorené podľa domácej receptúry.

Táto mäsová pochúťka v pečive sa v posledných rokoch stáva u slovenských spotrebiteľov čoraz obľúbenejšou. Takmer všade vo svete patrí medzi najpopulárnejšie jedlá pričom výnimkou nie je ani Žilina.

Základ dobrého hamburgera pozostáva predovšetkým z dobrého mäsa a čerstvého pečiva. Purebeef si zakladá na kvalite a čerstvosti všetkých ingrediencií, výsledkom je chuť, ktorá určite osloví aj náročnejšieho zákazníka.

Nadýchaná domáca žemľa sa pečie priamo v kuchyni, stopercentné hovädzie (chuck roll) či kuracie mäso pochádza zo slovenského chovu. Kombinácie rôznych príloh a jedinečných domácich omáčok privádzajú celkovú chuť k dokonalosti.

Pre tých, ktorým nestačí klasická porcia o hmotnosti 450 gramov, je tu možnosť objednania celého menu s dvojitým mäsom a nápojom zadarmo. Hotovú pochúťku navyše privezie kuriér priamo na zvolenú adresu, v rámci mesta Žilina bez doplatkov.

Purebeef Žilina myslí aj na vegetariánov

Nová reštaurácia na donášku v Žiline ponúka okrem klasických hovädzích a kuracích aj vegetariánske hamburgery. V nich je mäso nahradené kvalitnými syrmi, ktoré v spojení s domácim pečivom a domácimi omáčkami čiastočne konkurujú mäsovej verzii tejto pochúťky.

Aj vegetariánsky burger si môžu zákazníci dopriať vo forme menu, čím získajú dvojitú porciu syra a nápoj zadarmo. Pre tých, ktorých by široká ponuka hamburgerov náhodou neoslovila, sú na výber aj rôzne ďalšie pochutiny ako napríklad kebab, yufka či wrap.

Aby sa dokonalá kombinácia chutí dostala k zákazníkovi neporušená, musí byť kladený na doručenie jedál obzvlášť vysoký dôraz. Hotové hamburgery sa preto doručujú ihneď po ukončení prípravy a v špeciálnych termoboxoch.

Reštaurácia Purebeef Žilina je otvorená každý deň v čase od 10:00 hod. do 21:00 hod., objednávky prijíma 15 minút pred začatím a skončením otváracej doby. Rozvoz čerstvých hamburgerov prebieha v Žiline úplne zadarmo, mimo mesta je účtovaný symbolický poplatok podľa vzdialenosti.

Pre viac informácií o dovoze hamburgerov, alergénoch a zodpovedanie iných dôležitých otázok je možné kontaktovať telefonickú linku 0908 590 968 alebo navštíviť stránku purebeef.sk. Pokiaľ chcete získať zľavu 10% z každej objednávky, stačí si zaregistrovať zákaznícke konto.

Zapojte sa do súťaže o 10x kupón v hodnote 20 €

V spolupráci s novou reštauráciou Purebeef vám prinášame možnosť vyhrať jeden z desiatich kupónov v hodnote 20 eur, ktoré sú určené na nákup akéhokoľvek jedla. Pre viac informácií sledujte náš príspevok na sociálnej sieti.

Súťaž bude prebiehať na adrese: facebook.com/zilinak

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Purebeef