Taxi Fantasia je opäť v plnej prevádzke, pre bezpečnosť zákazníkov má vlastné sprísnené opatrenia


Foto: Taxi Fantasia je opäť v plnej prevádzke, pre bezpečnosť zákazníkov má vlastné sprísnené opatrenia

Pandémia ich zasiahla rovnako ako obchody, reštaurácie či kaviarne. Od marca minulého roka fungovali taxislužby vo výrazne obmedzenom režime a to aj napriek prísnym opatreniam, ktoré prijali. Ďalšie obmedzenia a úbytok zákazníkov prišli začiatkom tohto roka a trvajú až dodnes.

V súčasnosti dochádza po približne štyroch mesiacoch k postupnému uvoľňovaniu opatrení a tak sa aj taxíky budú môcť opäť vrátiť na cesty.

Jedna z najznámejších taxislužieb v Žiline, ktorej vozidlový park tvoria výlučne ekologické vozidlá na zemný a ropný plyn, obnoví aj tentokrát prevádzku s vlastnými sprísnenými pravidlami. 

Taxi Fantasia robí od začiatku vypuknutia pandémie maximum pre to, aby sa jej zákazníci nielen cítili v autách bezpečne, ale skutočne aj boli čo najviac chránení pred šírením koronavírusu. Z tohto dôvodu má viaceré vlastné opatrenia, ktoré platia vo všetkých vozidlách.

Okrem povinného respirátora a bariéry medzi prednou a zadnou časťou vodiči vždy dezinfikujú kľučky z vonkajšej aj vnútornej strany a rovnako aj madlá a plochy, ktorých sa zákazník mohol dotknúť. Vždy v nedeľu prebieha sanitárny deň, kedy sú všetky taxíky kompletne vyčistené, vytepované a dezinfikované.


„Pri tejto činnosti používame značkové produkty a zariadenia s vysokou účinnosťou. Navyše, ešte minulý rok sme si zakúpili aj vlastný ozónový generátor, ktorým pravidelne dezinfikujeme celý vozový park. Z pohľadu hygieny a ochrany robíme viac, než káže zákon,“
spresňuje majiteľ taxislužby.

Zákazníci majú naďalej možnosť prednostne využívať bezkontaktné platby kartou, čo taktiež znižuje riziko prenosu ochorenia. Ani v prípade použitia hotovosti však nemusia mať obavy, každý vodič má povinnosť používať dezinfekciu na ruky a volant.

Prepravné služby sú tak opätovne k dispozícii nielen v rámci mesta Žilina ale aj celého Slovenska. Fantasia zabezpečuje aj letiskové transfery a to na slovenské i zahraničné letiská.

Viac informácií a možnosť objednania jazdy či transferu získate nonstop na telefónnych číslach 0905 800 600 prípadne 0948 200 200.

Plne ekologická taxislužba v Žiline

Ekológia v automobilovom priemysle je skloňovaná čoraz častejšie. Medzi tých, ktorí sa snažia minimalizovať znečistenie životného prostredia, sa radí aj Taxi Fantasia. Vedenie spoločnosti verí, že je to práve ekologická jazda, ktorá je k životnému prostrediu priateľská.

Preto celý vozový park pozostáva výhradne z vozidiel jazdiacich na stlačený zemný plyn (CNG) alebo kvapalný ropný plyn (LPG). V prípade mesta Žilina tak ide o prvú a zároveň jedinú taxislužbu, ktorá má všetky svoje vozidlá ekologické. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Taxi Fantasia