VIDEO: Neznámy páchateľ ukradol tabuľku s evidenčným číslom na zaparkovanom aute, nepoznáte ho?


Foto: VIDEO: Neznámy páchateľ ukradol tabuľku s evidenčným číslom na zaparkovanom aute, nepoznáte ho? Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V žilinskom okrese sa po dlhšom čase opäť objavil prípad krádeže tabuliek s evidenčným číslom vozidla. Neznámy páchateľ odcudzil jednu takúto tabuľku v nedeľu 11. apríla v meste Rajec.

Žiadosť o pomoc pri pátraní po neznámom mužovi bola zverejnená v skupine HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov na sociálnej sieti. Priebeh krádeže zachytila bezpečnostná kamera.

„Chcela by som Vás poprosiť, v nedeľu 11.4. okolo polnoci bola ukradnutá značka ZA-789JC v Rajci. Ak by ste dotyčného poznali prípadne videli značku na inom aute, ma prosím kontaktujte,“ uvádza majiteľka v príspevku.


Evidenčné čísla áut zvyknú v niektorých prípadoch zlodeji kradnúť za účelom ich zneužitia na páchanie trestnej činnosti.

Sú známe prípady z minulosti, kedy si odcudzené tabuľky páchatelia nasadili na svojom vozidle, zašli na čerpaciu stanicu, kde natankovali plnú nádrž a následne odišli bez zaplatenia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov