Na sídlisku Hliny niekto bodol 37-ročného muža do hrudníka, do nemocnice ho priviezli v kritickom stave


Foto: Na sídlisku Hliny niekto bodol 37-ročného muža do hrudníka, do nemocnice ho priviezli v kritickom stave

V piatok 26. marca vo večerných hodinách zasahovali na žilinskom sídlisku Hliny záchranné zložky. Pomoc potreboval 37-ročný muž, ktorý pred bytovým domom utrpel bodné zranenie. Tiesňovú linku kontaktovali obyvatelia, ktorí ho našli ležať na zemi pri lavičke.

Incident sa stal približne v čase po 19-tej hodine v parku na ulici Bajzova. Privolaní záchranári muža na mieste ošetrili a s otvorenou ranou na hrudníku ho urýchlene transportovali do žilinskej nemocnice. Pacienta v kritickom stave museli bezodkladne operovať.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 37-ročný muž za doposiaľ presne nezistených okolností utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní. V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,“ spresnil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Zranený muž je v súčasnosti stabilizovaný a nachádza sa na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS). Žilinská polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje, z tohto dôvodu nemôže poskytnúť žiadne bližšie informácie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu