V Kysuckom Novom Meste pribudnú nové byty. Spúšťa sa druhá etapa Kamencov


Foto: V Kysuckom Novom Meste pribudnú nové byty. Spúšťa sa druhá etapa Kamencov
Galéria: 6 fotiek

Už v tomto roku sa začína výstavba ďalších troch bytových domov v lokalite Kamence pri rieke Kysuca. Budú vybavené aj menšími, štandardnejšími bytmi, opäť však čakajte kvalitnú a premyslenú architektúru.

Nové byty v dobrej lokalite

Nechcete strácať čas a peniaze rekonštrukciou? Túžite po bývaní v novom, kvalitnom a slnečnom byte? V zelenej lokalite s dominantou rieky, a zároveň len pár minút od centra mesta? Hľadáte takéto bývanie v regióne Kysuce - Žilina?

Ak ste si odpovedali na všetky otázky áno, nasmerujte vašu pozornosť na Kamence v Kysuckom Novom Meste. Čoskoro tu pribudne 79 nových bytov.

V Kamencoch sa za štandard považuje prvotriedna kvalita

Nový bytový komplex v sebe nesie poznatky najnovších trendov a riešení v oblasti bývania a posúva tak kvalitu života svojich obyvateľov výrazne nahor.

Druhá etapa pozostáva zo stavby troch bytových domov. Ponúkajú štandardne vybavené byty s hotovými podlahami, interiérovými dverami vo všetkých miestnostiach, sanitou s obkladmi a batériami či bezpečnostnými vstupnými dverami. V Kamencoch sa za štandard považuje vysoká kvalita použitých riešení a materiálov.

Výrazným elementom všetkých bytov budú balkóny a strešné terasy bytov na najvyšších podlažiach. Deväť bytov na prízemí bude mať k dispozícii vlastné predzáhradky. Samozrejmosťou bude dostatok parkovacích miest na novovzniknutom parkovisku pozdĺž hlavnej cesty.

Miesto na oddych priamo v najbližšom okolí

Kamence sú ideálnym bývaním pre rodiny s deťmi. Nesporným benefitom lokality je promenáda okolo rieky, kde by mala v rozmedzí pár rokov vzniknúť nová cyklotrasa, výhľad na malebnú kysuckú vrchovinu a množstvo zelene v okolí. Obyvatelia Kamencov tak nebudú musieť za oddychom často nikam cestovať, voľný čas môžu kvalitne stráviť priamo vo svojom bezprostrednom okolí. Okrasné čerešne, jablone či jasene zasadené počas prvej etapy výstavby už v blízkej budúcnosti prinesú radosť a úžitok.

Každý bytový dom bude mať svoj vlastný priestor, aj spoločný komunitný. Miestni obyvatelia budú napríklad zdieľať už dnes existujúce detské ihrisko. To je vskutku výnimočné. Na hranie slúži skutočný motorový čln, šmykľavkou je maják a umiestnené sú na obrovskej pieskovej „pláži“.

Služby aj komunitný život na jednej adrese

E2, alebo tiež Etapa 2, súčasť novej mestskej štvrte Kamence, v sebe prirodzene spája súkromný, susedský i spoločenský život. Okrem bytov tu v najbližších rokoch totiž pribudne i peší bulvár a obchodná galéria s potravinami, drogériou či kaviarňou. Dostavba druhej etapy je naplánovaná na september 2022.

Ak vás Kamence zaujali, pri kúpe bytu sa môžete spoľahnúť na kompletný servis a pomoc s prefinancovaním. Za projektom stojí skúsený a renomovaný developer Istrofinal a.s., ktorý má na konte kvalitné bytové projekty v Žiline (Rudiny II, Hájik) i po celom Slovensku.

Aktuálne informácie a kontakty na obchodníčky sa dozviete na www.kamence.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Istrofinal