Vlci Žilina sa dnes predstavia prvýkrát doma v 2021, fanúšikovia môžu podporiť virtuálnou vstupenkou


Foto: Vlci Žilina sa dnes predstavia prvýkrát doma v 2021, fanúšikovia môžu podporiť virtuálnou vstupenkou Foto: Vlci Žilina

Žilinskí hokejisti klubu Vlci Žilina sa dnes v 18. kole predstavia po prvýkrát v tomto roku na domácom ľade, kedy ich čaká siedme mužstvo tabuľky MHK Dubnica nad Váhom. Fanúšikovia majú možnosť vidieť duel na streamovacích platformách YouTube a Twitch podobne ako tomu bolo pri predošlých zápasoch.

Klub, ktorý je nástupcom MsHK Žilina, zároveň ponúka možnosť podpory v podobe zakúpenia virtuálnej vstupenky na zápas v hodnote 3 eur. Zápas začína o 17:30 hodine.

Hokejisti Vlci Žilina včera prvýkrát absolvovali tréning v plnom počte po tom, ako v závere minulého roku musela výrazná časť hráčov aj členov realizačného tímu putovať do karantény. Na lavičku sa zároveň vráti trénerské duo Dušan Gregor – Stanislav Škorvánek. 

Posledných päť zápasov mužstva Vlci Žilina  
HK Skalica 1:7 Vlci Žilina
Vlci Žilina 7:1 HK ´95 Považská Bystrica
Vlci Žilina 5:0 HK Martin
HC Topoľčany 1:4 Vlci Žilina
HK Spišská Nová Ves 2:1 pp. Vlci Žilina 

Posledných päť zápasov mužstva MHK Dubnica nad Váhom
MHK Dubnica nad Váhom 2:3 sn. HK Levice
MHK Dubnica nad Váhom 5:2 HK Spišská Nová Ves
MHK Dubnica nad Váhom 3:6 HC Topoľčany
HK Gladiators Trnava 1:5 MHK Dubnica nad Váhom
HK Martin 4:6 MHK Dubnica nad Váhom


Po 17 zápasoch dominuje žilinský klub v lige vďaka 46 bodom s pätnástimi víťaznými zápasmi v riadnom hracom čase, ďalším v predĺžení a len jednou prehrou. Na druhý Martin majú Vlci náskok 15 bodov.

Virtuálne vstupy sa stali obľúbenou formou na vyjadrenie podpory klubov zo strany fanúšikov po celom svete. Aj klub Vlci Žilina si zvolil možnosť zakúpenia vstupu, ktorým je možné podporiť žilinský hokej:

„Možno sa to na prvý dojem nezdá, no verte, že každá zakúpená vstupenka môže mať v budúcnosti väčšiu hodnotu, ako sa teraz zdá. Vďaka nej môžete pomôcť svojmu klubu v dosiahnutí spoločného cieľa. Lov sa začína,“ informuje klub na e-shope.

Virtuálnu vstupenku môžete zakúpiť na www.vlcizilina.sk



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Vlci Žilina