Žilinskí hasiči odštartovali dražbu obrazu, výťažok rozdelia nemocnici a nadácii Anjelské krídla


Foto: Žilinskí hasiči odštartovali dražbu obrazu, výťažok rozdelia nemocnici a nadácii Anjelské krídla Foto: Zb HaZZ v Žiline

Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru (Zb HaZZ) v Žiline odštartovala dnes 2. decembra 2020 prostredníctvom sociálnej siete dražbu. Jej cieľom je pomáhať a preto bude celý výťažok prerozdelený medzi žilinskú nemocnicu a nadáciu Anjelské krídla.

„Jedna mladá talentovaná umelkyňa Alžbeta Weber sa rozhodla namaľovať a venovať nám obraz do dražby, z ktorej výťažok bude prerozdelený pre detské oddelenie do Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina a Nadácia anjelské krídla. Do dražby tiež prispela naša kolegyňa Babka Milka s manželom a venovali 4 krásne sady háčkovaných snehových vločiek,“ uvádza záchranná brigáda.

Dražba je zahájená ihneď po zverejnení príspevku a končí 20. decembra 2020 o 20:00 hod., pričom vyhodnotenie prebehne hneď na ďalší deň. Svoje ponuky môžete písať do komentárov priamo pod príspevok uvedený nižšie.


Obraz získa ten, kto ponúkne najvyššiu ponuku do určeného termínu. Pri zapojení sa do dražby je potrebné uviesť, o ktorú časť máte záujem - obraz alebo sadu vločiek.

„Do dražby sa môžu zapojiť  jednotlivci, ale aj organizácie. Ďakujeme a týmto príspevkom by sme chceli zahájiť dražbu. Obraz ako aj jednotlivé krabičky vločiek budú po dohode odovzdané novým majiteľom. Ďakujeme za každé zdieľanie a teraz poďme dražiť. Vyvolávacia cena za obraz je 50€ a za jednu krabičku v ktorej je 5ks vločiek je 10€.“



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Zb HaZZ v Žiline