Žilinská autoškola PRO prichádza aj v aktuálnej situácii so zľavami a možnosťou získať kurz zadarmo


Foto: Žilinská autoškola PRO prichádza aj v aktuálnej situácii so zľavami a možnosťou získať kurz zadarmo

Situácia spôsobená pandémiou koronavírusu ovplyvnila tento rok okrem iného aj fungovanie autoškôl. Na niekoľko týždňov bola ich prevádzka úplne prerušená. Po dlhej prestávke sa napokon žiaci môžu vrátiť späť do áut, dokončiť kurzy a absolvovať skúšky.

Rozbehnuté kurzy pokračujú v mierne obmedzenom režime aj dnes, väčšina autoškôl otvára nové. V momentálnej situácii, kedy sú výpadkami príjmov zasiahnuté firmy aj samotní obyvatelia, sa rozhodla žilinská autoškola PRO priniesť záujemcom o vodičské oprávnenie malý bonus.

Autoškola PRO si za tri roky fungovania v Žiline veľmi rýchlo vybudovala dobré meno. Známa je nielen vďaka vozidlovému parku, ktorý pozostáva z troch nových bielych sedanov Audi A3, ale najmä vďaka neštandardnému spôsobu výučby a trpezlivému prístupu k absolventom. O tom, ako prebieha samotný kurz a na aké priority sa v autoškole zameriavajú, sa môžete dočítať v našom rozhovore s majiteľmi.

Záujemcovia o absolvovanie kurzu pre získanie vodičského preukazu skupiny B môžu využiť zľavu až 100 eur, ktorá je platná do konca tohto roka. Stačí, ak pri podaní prihlášky, resp. komunikácii s vedením autoškoly na stránke autoskola.pro, zadajú zľavový kód VIANOCE2020, a to najneskôr do 31.12.2020. 

Autoškola PRO zároveň vyhlasuje súťaž, v ktorej sa všetci prihlásení v termíne do 31. decembra 2020 automaticky zapoja do žrebovania o tri ceny v podobe zliav na kurz.

Ceny v súťaži:

  • 100% zľava na kurz
  • 50% zľava na kurz
  • 25% zľava na kurz

Pre zaistenie transparentnosti budú žrebovať výhercov súťaže samotní žiaci prihlásení v kurzoch. Pokiaľ sa rozhodnete venovať kurz v autoškole niekomu pod stromček, získate zľavu vo výške až 150 eur. Pre viac informácií sledujte stránku autoskola.pro.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoškola PRO