Bytový dom Pri Rajčianke ponúkne 13 bytov v tichej lokalite s nadštandardne veľkými loggiami


Foto: Bytový dom Pri Rajčianke ponúkne 13 bytov v tichej lokalite s nadštandardne veľkými loggiami
Galéria: 13 fotiek

Už na jeseň budúceho roku vznikne v mestskej časti Závodie na ulici Pri Rajčanke rovnomenný bytový dom, ponúkajúci 13 bytových jednotiek na 5 nadzemných podlažiach. Budúcich obyvateľov čaká bývanie v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň na skok do centra mesta.

Exkluzívnym predajcom projektu je overená žilinská realitná kancelária WFG reality. Každý z dvojizbových a trojizbových bytov bude disponovať nadštandardne veľkými loggiami, noví majitelia sa môžu tešiť aj na vlastnú bytovú kobku a garážové či vonkajšie prekryté parkovanie. 

 


Na najvyššom poschodí sa nachádza skutočná exkluzivita - nadštandardný 4-izbový byt vhodný pre náročných klientov vzhľadom k priestranným terasám. S celkovou plochou 187 metrov štvorcových a 71 metrov terasy si tu môžete vybudovať domov podľa vašich predstáv. 


Novostavba ponúkne v bytovom štandarde elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej miestnosti, modernú architektúru podčiarkuje aj vegetačná strecha a premyslené dispozičné riešenie bytových jednotiek.

„Spoločné priestory sú zabezpečené video vrátnikom a vybavené osvetlením, dlažbou a moderným výťahom. Veľmi efektívnym a moderným ekologickým riešením je zelená vegetačná strecha, ktorá plní okrem estetickej aj izolačnú funkciu. Zabraňuje prehrievaniu budovy a okolia, zlepšuje kvalitu ovzdušia a podporuje dobrú mikroklímu prostredia,“ vysvetľuje maklér Miroslav Balko, RSc. z realitnej kancelárie WFG reality, ktorá je exkluzívnym predajcom projektu.

Zatiaľ je pre kupujúcich pripravený bonus v podobe dvakrát väčšej kobky. Zakúpením prispejete na rekonštrukciu oddelenia Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.

Bytový dom ponúka 6 garážových státi, 8 krytých vonkajších parkovacích miest a 5 otvorených parkovacích miest. Tieto parkovacie miesta je možné odkúpiť do vlastníctva. Dispozíciu vybraných bytov si môžete pozrieť nižšie.

2 izbový byt s loggiou /71.33 m2/ 

Nadštandardný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 71,33 m2 sa nachádza sa na 2, 3 alebo 4. poschodí bytového domu. Patrí k nemu priestranná logia a novému majiteľovi bude odovzdaný kompletne dokončený vrátane podlahového kúrenia s termostatom v každej miestnosti či plastovými oknami so 7- komorovým profilom a izolačným trojsklom,

Pri kúpe je možnosť výberu farieb obkladov, dlažieb, podláh a dverí. K bytu si môžete prikúpiť parkovacie miesto.


3 izbový byt s loggiou /72,17 m2/

Aj tento 3-izbový byt o celkovej rozlohe 73,15 m2 sa nachádza na jednom z troch poschodí - druhé až štvrté. Okrem dvoch izieb ponúka priestranný kuchynský kút s obývacou miestnosťou a priamym prechodom na veľkú loggiu.

K bytu je možné dokúpiť vonkajšie alebo vnútorné parkovacie miesto, k dispozícii budú spoločné priestory s moderným výťahom a video vrátnikom. Výhodou novostavby sú nízke náklady na bývanie.  


4 izbový byt s terasami /190,61 m2/

Už spomínaný exkluzívny 4-izbový byt pre náročných klientov ponúkne veľkorysú výmeru 187 metrov štvorcových a 71 metrov na dvoch terasách. Nadštandardný byt si môžete zariadiť podľa vašich predstáv, dominuje mu viac ako 50 metrový obývací priestor s kuchyňou.


Projekt je vo fáze právoplatného územného rozhodnutia a čaká na vydanie stavebného povolenia. Predpokladaný termín kolaudácie je 12 / 2021. V prípade záujmu o aktuálne informácie ohľadom nezarezervovaných bytov kontaktujte makléra Miroslava Balka, RSc. na email balko@wfg.sk alebo telefonicky +421 905 809 919

Viac o projekte nájdete aj na www.wfg.sk/bytovy-dom-pri-rajcianke

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR WFG Reality