Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej neznámy vodič zachytil mladíka na elektrickej kolobežke


Foto: Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej neznámy vodič zachytil mladíka na elektrickej kolobežke Foto: KR PZ Žilina

Vo štvrtok 27. augusta 2020 došlo neďaleko obce Ďurčiná (okres Žilina) k dopravnej nehode, pri ktorej neznámy vodič zachytil na ceste osobu jazdiacu na elektrickej kolobežke.

Pri udalosti utrpel zranenia 18-ročný vodič kolobežky, neznámy vodič motorového vozidla z miesta odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody.

Osobné motorové vozidlo nezistenej značky, farby a evidenčného čísla prechádzalo v smere jazdy od obce Ďurčiná na mesto Rajec. Vodič elektrickej kolobežky sa vtedy pohyboval po pravom okraji vozovky v smere na Rajec.

„Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody (vodiča, ktorý viedol neznáme vozidlo), aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na tel. čísle 0961 403 516,“ uviedol Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina