BIG BUTCHER’S BURGER Výzva: Pokor známy žilinský burger najrýchlejšie a vyhraj bank


Foto: BIG BUTCHER’S BURGER Výzva: Pokor známy žilinský burger najrýchlejšie a vyhraj bank
Galéria: 5 fotiek
Foto: Výzva spočíva v zjedení takmer polkilového burgru za čo najrýchlejší čas

Do žilinskej streetfoodovej scény patrí už viac než rok neprehliadnuteľný stánok Butcher´s Bits pri podchode z Národnej ulice na železničnú stanicu, známy kvalitným a čerstvým mäsom v burgroch aj v mäsiarských špecialitách. Teraz pripravil výzvu pre skutočných hladošov, ktorí sa neboja predviesť jedácke schopnosti.

V BIG BUTCHER’S BURGER CHALLENGE sú pravidlá jednoduché - objednáš si najväčší, takmer polkilový kúsok s rovnakým názvom, a k platbe zaň pridáš do banku 5 eur.

Dohodneš sa s obsluhou na tom, aby ti zmerala čas a natočila tvoj zápas na video. Následne už musíš len jedno - zjesť burger s dvojitou porciou všetkých ingrediencií, vrátane 300 gramov poctivého hovädzieho mäsa, čo najrýchlejšie. 

BIG BUTCHER’S BURGER je najväčší hamburger v ponuke, v žemli nájdete dvojitú porciu všetkého.

Výsledný čas sa počíta od začiatku, kedy je celý, nedotknutý burger položený na stole a ruky sú pri tele. Jedáci začínajú jesť až po odštartovaní obsluhou a čas sa zastavuje vtedy, keď už na stole, v rukách ani v ústach nemajú nič a zvolajú STOP. Následne zistíš svoj čas a aktuálne umiestnenie, spolu s výškou banku, nájdeš v tabuľke na tomto odkaze alebo na webe butchersbits.sk

„Súťaž sme nastavili tak, že sa jej každý môže zúčastniť aj opakovane, a svoj čas si tak zlepšovať. Do finále dospejeme v priebehu niekoľkých mesiacov, keď sa nám v banku nazbiera nejaká pekná, okrúhla sumička, tak aby vaše zápolenie s burgerom stálo naozaj zato,“ vysvetľuje Boris Halaj z Butcher´s Bits.  

Ceny 

1. miesto 50% hodnoty banku + 3 poukážky na burger
2. miesto 30% hodnoty banku + 2 poukážky na burger
3. miesto 20% hodnoty banku + 1 poukážka na burger  

Streetfood stánok Butcher´s Bits v Žiline však poteší aj milovníkov dobrého jedla, ktorí nechcú súťažiť na čas.Dopriať si tu môžete známe klasiky - domáce klobásky, jaternice, jelení burger či lady burger, vytvorený špeciálne pre dámy alebo sezónny burger z trhaného kačacieho mäsa. K nim si dáte, napríklad, hranolčeky z pravých zemiakov, vyprážané na bravčovej masti. 

Ak máte cestu okolo a nie ste práve hladní, dopriať si môžete kávu zo žilinskej lokálnej pražiarne 9 grams coffee. Tú dostanete buď do 100% recyklovateľných pohárov, alebo o 10 centov lacnejšie do akéhokoľvek vlastného pohára. Ak však aj Vám záleží na životnom prostredí, rovnako ako tímu z Butcher’s Bits, môžete si tu zakúpiť 100% recyklovateľný bambusový pohár. 

Verní zákazníci môžu získať štýlový retro hrnček zo smaltovaného plechu, stačí nazbierať na vernostnej kartičke 10 nákupov za viac ako tri eurá.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Butcher´s Bits