Futbalových fanúšikov na Orave prepadli maskovaní páchatelia, polícia hľadá zábery z autokamier


Foto: Futbalových fanúšikov na Orave prepadli maskovaní páchatelia, polícia hľadá zábery z autokamier Foto: ilustračné

Polícia v Dolnom Kubíne vyšetruje lúpežné prepadnutie futbalových fanúšikov, ktorí sa v stredu 16. septembra 2020 vracali z futbalového zápasu z Námestova. Posádku auta značky Renault Clio zablokovali dve vozidlá Peugeot 5008 bielej farby a Volkswagen Golf čiernej farby s poľskými evidenčnými číslami.

K udalosti došlo v obci Hruštín v čase približne okolo 18:30 hod. Z poľských áut vystúpili maskovaní páchatelia a z vozidla fanúšikov odcudzili rôzne veci. Polícia po páchateľoch pátra, pri vyšetrovaní skutku by mohli pomôcť najmä zábery z autokamier vytvorené v čase medzi 18:00 a 19:30 hod.

„V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou, aby vodiči a svedkovia, ktorí prechádzali cestou z Oravského Podzámku do Námestova späť, a majú kamerové záznamy zachytávajúce daný úsek cesty príp. v tom čase prechádzajúce motorové vozidlá, aby tieto záznamy, či informácie poskytli polícii,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Informácie je potrebné poskytnúť na bezplatné telefónne číslo 158, prípadne na číslo 0961 433 300 alebo na emailovú adresu okporpzdk@minv.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina