Tradičná žilinská značka expanduje: GOFRI Bistro & Coffee už od piatku aj v ZOC MAX na Solinkách


Foto: Tradičná žilinská značka expanduje: GOFRI Bistro & Coffee už od piatku aj v ZOC MAX na Solinkách

Máloktorá lokálna značka sa môže pochváliť viac než tromi dekádami existencie a tým, že ju pozná snáď každý Žilinčan. Tradičné žilinské Gofri funguje ako rodinný podnik už od roku 1988 a ročne poteší chuťové bunky tisícov labužníkov. 

Už od piatku 4. septembra rozšíri svoje kulinárske umenie aj do novej prevádzky GOFRI Bistro & Coffee v ZOC MAX na Solinkách.

Moderné bistro s kaviarňou a kapacitou 50 miest sa bude nachádzať na mieste, kde predtým pôsobil Štúrbaks, pričom práve v jeho koncepte vrátane koláčového cateringu bude GOFRI Bistro & Coffee pokračovať. Okrem kávy s chutnými koláčmi sa tu aj dobre najete:

„Našu značku sme obohatili o bistro - z pôvodnej kaviarne chceme spraviť miesto, kde si Žilinčania môžu dať naše stále tradičné Gofri, skvelú kávu zo žilinskej pražiarne 9grams Coffee a zájsť na obed či večeru. V rámci obedov budeme pripravovať aj denné menu,“ vysvetľuje Miloš Vlčanský, majiteľ a prevádzkovateľ obľúbenej značky podnikov.

Tešiť sa môžete na obľúbené klasiky ako Gofri, Tortiny alebo Wrapy v rovnakej kvalite ako pri Smere, do ponuky však pribude aj niekoľko noviniek - burgre, steaky či cestoviny. Pre zdokonalenie postupov prípravy mäsa a steakov absolvoval Miloš kurz u Zdeňka Pohlreicha.

„Kurz bol zameraný hlavne na špičkovú prípravu mäsa a steakov, pričom sme sa inšpirovali aj pri zdokonaľovaní omáčok a príloh. Aj vďaka tomu sme vyladili naše menu tak, že všetko na tanieri spolu ladí. Každý týždeň budeme mať aj špeciál, kde sa objavia postupne steaky, šaláty či risottá,“ dodáva Miloš.

V GOFRI Bistro & Coffee si doprajete špičkové steaky aj burgre

Novinkou v jedálnom lístku budú burgre vrátane možnosti s trhaným hovädzím mäsom. Ďalšiou špecialitu, ktorú už zákazníci mali možnosť ochutnať na prevádzke v meste, je krevetový TORTINI Wrap:

„Je to naša Tortini palacinka, naplnená cheddarom, šalátom, uhorkou, quacamole, grilovanými krevetami a domácim bazalkovým dresingom s chilli,“ uzatvára Miloš Vlčanský.

Všetky novinky aj rokmi preverené klasiky si budete môcť vychutnať už tento týždeň, keďže GOFRI Bistro & Coffee čaká slávnostné otvorenie v ZOC MAX na Solinkách v piatok 04. septembra 2020 od 11:00 hodiny.   


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR GOFRI Bistro & Coffee