Druhý hetrik v sezóne pre bombardéra Jelića


Foto: Druhý hetrik v sezóne pre bombardéra Jelića
Galéria: 35 fotiek

MŠK Žilina - MFK Košice 4:1 (3:1)

Góly: 7.,11., 40. Jelić, 50. Čmelík - 38. Pačinda. ŽK: 48. Pečovský - 90. Šinglár. 1575 divákov.

Zostava: Volešák - Mabouka, Škriniar, Piaček, Hučko - Pečovský - Lupčo (46. Klec), Škvarka - Mihalík, Jelić (73. William), Čmelík (81. Bénes).

HLASY trénerov po stretnutí:

Adrián Guľa - MŠK Žilina:  „Videli sme dobrý zápas a veľa šancí, hetrik Jelića. Súper nemal čo stratiť, preto nám ukázal naše rezervy v práci po strate lopty. Podstatné je pre nás víťazstvo, tímový výkon, góly útočníkov. Víťazstvo si veľmi vážim, ale niektoré úseky hry musíme skvalitniť.“

Marek Fabuľa - MFK Košice: „Prišli sme do Žiliny s iným zámerom, ako to nakoniec vypálilo. Výkon niektorých hráčov je pre mňa veľkým sklamaním. Piati hráči to pochopili ako hodový zápas a potom je ťažko hrať v Žiline iný duel a iný výsledok. Podpriemerným výkonom sme domácim cestu za víťazstvom uľahčili.“

HLASY hráčov po stretnutí:

Matej Jelić, autor hetriku: ” Celkovo to vyzeralo veľmi dobre. Nebol to ľahký zápas ako to vyzeralo. Našťastie, vydržal trávnik a mohli sme divákom ponúknuť našu typickú hru.  Veď ešte tri hodiny pred zápasom poriadne snežilo… Po mojej odmlke mám veľkú chuť hrať futbal, hrať za farby MŠK Žilina. Hetrik ma teší, kiež by mi to padalo takto i naďalej. Vďaka aj mojím spoluhráčom, určite im niečo donesiem do kabíny ako odmenu. Najviac sa mi páčil tretí gól, keď mi “Čmelo” prihral.”

Lukáš Čmelík, po dnešnom stretnutí 8 - gólový strelec: “Do poslednej chvíle som nevedel či vôbec nastúpim. Skvelú robotu odviedli naši doktori. Pri mojom góle som centroval na Jelića, ale keďže dal tri góly asi lopta nešla k nemu. No pri jeho treťom góle to bol odo mňa ťažký center a Matej ukázal, že je najlepší útočník na slovenských trávnikoch. Som veľmi rád, že som pomohol tímu dobrou hrou. Chvalabohu, sme dali rýchle góly a potom sa nám hralo jednoduchšie…”

Viktor Pečovský, kapitán MŠK Žilina:Počasie vyzeralo tak ako vyzeralo. Tréner nás na to pripravoval a naozaj sme nič nepodcenili a zápas zvládli. Tešíme sa, že aj Jelić dal hetrik a už mu to pokladník Hučko zráta…Pomohol nám začiatok stretnutia, potom sa uvoľnili a pridali góly. I keď druhý polčas nebol z našej strane dobrý.”

zdroj: MŠK Žilina / www.mskzilina.sk
foto: Andrej Oravík / Žilinak




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu