Zlodeji áut opäť vyčíňali, tentokrát sa neúspešne pokúšali ukradnúť Audi A4 v susednom Martine


Foto: Zlodeji áut opäť vyčíňali, tentokrát sa neúspešne pokúšali ukradnúť Audi A4 v susednom Martine Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Na území Žilinského kraja sa začínajú opäť objavovať krádeže osobných vozidiel. V noci zo soboty na nedeľu 21. júna 2020 došlo v Žiline k odcudzeniu auta značky Audi A7 bielej farby. Zlodeji ho vzali priamo z dvora rodinného domu na ulici Pod sadom v mestskej časti Závodie. 

Počas poslednej noci, zo stredy na štvrtok 25. júna, vyčíňali neznámi páchatelia aj v susednom Martine. Na ulici Záturecká, v časti Nový Martin, sa neúspešne pokúšali odísť s čiernou Audi A4.

Majiteľ vozidla uviedol v skupine HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov, že sa im našťastie nepodarilo naštartovať, no teraz je úplne uzamknuté a zablokované. Členov skupiny prosí o pomoc s jeho odomknutím.

Zlodeji tentokrát obišli naprázdno, no nie je vylúčené, že sa v krátkej dobe opäť niekde neobjavia. Ak neparkujete cez noc svoje auto v uzamknutej garáži a nemáte doplnkové zabezpečenie, určite by ste mali pouvažovať nad jeho zakúpením.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov