Čelná zrážka v Turčianskych Tepliciach skončila tragicky


Foto: Čelná zrážka v Turčianskych Tepliciach skončila tragicky
Galéria: 6 fotiek

V stredu 18. marca v popoludňajších hodinách došlo na ceste II/519 medzi obcami Moškovec a Abramová, okres Turčianske Teplice k vážnej dopravnej nehode. 31 ročný vodič na vozidle Audi A4 v priamom úseku cesty pred mierne pravotočivou zákrutou za obcou Moškovec na mieste, kde je to zakázané predchádzal vozidlá jazdiace pred ním, v dôsledku čoho sa nestihol bezpečne zaradiť do svojho jazdného pruhu a došlo k čelnej zrážke s oproti jazdiacim vozidlom Fiat Punto.

Pri dopravnej nehode utrpeli ťažké zranenia vo vozidle Fiat Punto 78 ročný vodič a 75 ročná spolujazdkyňa, ktorá zraneniam po prevoze do nemocnice podľahla. S ťažkými zraneniami bola hospoitalizovaná aj tretia, 51 ročná spolujazdkyňa z vozidla Fiat Punto. Vodič Audi A4 a jeho spolujazdkyňa vyviazli bez zranení. Požitie alkoholických nápojov u vodiča Audi polícia nezistila.

Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 5.000,-€. Vyšetrovateľ 31 ročného vodiča vozidla Audi A4 z Martina obvinil z prečinu ublíženia na zdraví  a prečinu usmrtenia. Na mieste dopravnej nehody 31 ročnému vodičovi policajti zadržali vodičský preukaz. Muž je stíhaný na slobode a v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobdoy na dva až päť rokov. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

zdroj: PZ SR




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu