Aj tento rok prebehne pracovný veľtrh iKariéra Dni Príležitostí


Foto: Aj tento rok prebehne pracovný veľtrh iKariéra Dni Príležitostí
Galéria: 4 fotky

Ako každý rok, tak aj tento majú študenti a absolventi technických univerzít možnosť nájsť si prácu prostredníctvom blížiaceho sa pracovného veľtrhu iKariéra Dni Príležitostí, ktorý pripravuje medzinárodná študentská organizácia IAESTE Slovakia.

Tešiť sa môžu na dva dni veľtrhu, a to 24. a 25. marca 2015, priamo na študentskej pôde v budove rektorátu Žilinskej univerzity, kde svoju ponuku predstavia firmy z energetiky a strojárstva či automobilového priemyslu a tohtoročnou novinkou je ponuka firiem z oblasti IT v budove Fakulty riadenia a informatiky. Firmy sa predstavia prostredníctvom krátkych prednášok, ale každú je možné vyspovedať aj rozhovorom s jednotlivými zástupcami priamo v ich stánku.

Dohodnite si pracovný pohovor či bakalársku a diplomovú prácu

Študenti sa o firmách dozvedia informácie, ktoré nenájdu na žiadnej internetovej stránke. Či už sú to výhody pracovných pozícii, ktoré firma ponúka, čo všetko potrebuje študent ovládať, ak má záujem o miesto, aké povinnosti ho čakajú po nástupe, poprípade im ponúknuť svoj životopis, ktorý si môžu vytvoriť aj priamo na veľtrhu a dohodnúť sa na dátume pohovoru a pod.

Okrem hľadania zamestnania si tu môžu prísť na svoje aj mladší študenti, a to napríklad dohodnutím si bakalárskej, či diplomovej práce, získaním informácií ohľadne stáží, no i spríjemnením si čakania na prednášky a cvičenia hrou na Xbox-e a ďalšími pripravovanými „zábavkami“. A tí, ktorí sa zapoja do súťaže určite neodídu naprázdno, ale odnesú si mnoho užitočných cien.

Skvelá atmosféra, nálada a profesionálni organizátori čakajú nielen v Žiline, ale i v Bratislave 15.apríla 2015.

Miesto: Budova rektorátu Žilinskej univerzity – vestibul, budova Fakulty riadenia a informatiky – átrium
Termín a čas: 24. a 25. marec 2015, v čase od 9:00 do 16:00 počas oboch dní, na oboch miestach.
Viac informácií môžu návštevníci nájsť na www.dniprilezitosti.sk, alebo môžu navštíviť našu facebook stránku iKariera Dni Priležitostí Žilina

Miesto: -
Dátum: 24.03.2015 - 09:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu