Muž vykradol večierku, po zadržaní našli u neho drtičku s marihuanou


Foto: Muž vykradol večierku, po zadržaní našli u neho drtičku s marihuanou
Galéria: 4 fotky

Obvineniu z prečinu krádeže čelí 34 ročný Jozef z okresu Žilina. Muža zadržali príslušníci oddelenia sprevádzania vlakov Odboru železničnej polície Prezídia PZ v nedeľu 15. marca popoludní v Žiline v blízkosti železničnej stanice po krádeži peňazí v predajni potravín. Muž vošiel do predajne a využil krátkodobú neprítomnosť predavačky za pultom, natiahol sa cez pult a zo zásuvky pod pokladňou odcudzil igelitové vrecko s hotovosťou 1.155,26,-€.

Muža zadržali príslušníci železničnej polície, mal pri sebe aj drtičku

Krádež si predavačka všimla, pokúsila sa mužovi zabrániť v úteku z predajne, čo sa jej však nepodarilo. Muž sa jej vytrhol a vybehol smerom na ulicu Hviezdoslavovu. Situáciu si všimli príslušníci oddelenia sprevádzania vlakov odboru železničnej polície Prezídia PZ, ktorí v tom čase vykonávali službu v okolí železničnej stanice.

Títo pohotovo zareagovali a muža na úteku zadržali. Zároveň zaistili aj odcudzené peniaze. Zadržaného muža následne odovzdali kolegom z obvodného oddelenia PZ. U muža policajti následne zaistili aj kovovú drtičku tabaku obsahujúcu neznámu zelenú sušinu a kovovú uzatvárateľnú trubičku obsahujúcu popol. Zaistené predmety boli zaslané na kriminalistickú expertízu.

Obvinený 34 ročný Jozef bol sudcom Okresného súdu v Žiline vzatý do väzby a v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

zdroj: KR PZ




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu