VIDEO: Dopravný chaos v žilinskej nemocnici: Vodič chcel ísť silou mocou rovno


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Komplikovaná dopravná situácia vznikla v areáli žilinskej nemocnice v pondelok, 2.mája 2016. Vodiči prichádzajúci po jedinej príjazdovej ceste od rampy narazili na križovatke na problém. Vodič protiidúceho auta chcel ísť rovno, no to žiaľ možné nebolo.

“Stálo za mnou ešte asi 6 áut. V pondelok ráno tam býva vždy plno a preto sa nebolo kam uhnúť. Ten šofér chcel ísť silou mocou rovno,” píše čitateľ, ktorý situáciu zachytil na video.

Vodič so žilinskými poznávacími značkami spočiatku nechcel odbočiť doprava (na videu doľava) kde bola voľná cesta. Táto komunikácia vedie na to isté miesto. Ako dodáva čitateľ, pochopil by to, že nepozná nemocnicu, ak nie je žilinčan, ale mal žilinské ŠPZ.

Po chvíľke rozčuľovania sa napokon rozhodol, že odbočí a uvoľní cestu. Za ten krátky čas sa v úseku nahromadilo takmer 20 áut, čo môžete vidieť aj na videu.

Pre problémy s parkovaním v nemocnici mnoho vodičov stojí tak, že tvoria prekážku na ceste. To následne spôsobuje problémy s prejazdom. Parkovanie sa zatiaľ v areáli žilinskej nemocnice neriešilo a podľa údajov z roku 2014 bol mesačný príjem z parkovania približne 18 tisíc eur.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu