Kam v lete za romantikou? Užite si kľud a špičkové wellness vo Velkých Karlovicích


Foto: Kam v lete za romantikou? Užite si kľud a špičkové wellness vo Velkých Karlovicích

Čas cestovania a prázdninových zážitkov je tu! Ak tento rok nechcete jazdiť ďaleko, potrpíte si na komfortné služby a pred poznávaním miest či pamiatok by ste dali prednosť kľudu a prírode, vydajte sa do Velkých Karlovic, necelú hodinku od Žiliny za českou hranicou.

Tunajší Resort Valachy ponúka nielen obľúbené rodinné dovolenky, ale pamätá aj na páry. Romantické prechádzky, spoločné športovanie, špičková relaxácia aj skvelé jedlo: to všetko zažijete pri letných pobytoch pre dvoch v Spa hoteli Lanterna alebo Wellness hoteli Horal.

Uprostred nádhernej prírody Beskýd nájdete všetko pre nezabudnuteľné dni, nech už sa chcete hýbať, alebo skôr odpočívať. Veľa služieb navyše máte v cene, takže si môžete užívať voľno úplne bez starostí. 

Okolie oboch komfortných wellness hotelov je pretkané trasami rôznej náročnosti pre bicykle aj turistiku. Miestnu krajinu rozhodne stojí za to spoznať: hlboké a čisté lesy plné húb sa striedajú s rozkvitnutými lúkami a pasienkami s ovcami, atmosféru korunujú pôvabné valašské drevené chalúpky.

V bezprostrednom okolí nájdete hneď tri rozhľadne a na kúpanie v priezračnej vode láka vodná nádrž Na Stanoch, prezývaná aj “Valašský Balatón”. Údolím vedie pohodová cyklotrasa Bečva a na peší výlet vás v hoteloch vybavia piknikovým košom aj mapou odporúčaných piknikových miest. Alebo vám zadarmo požičiajú palice pre nordic walking. 

A to nie je z výhod pobytového balíčka Letná dovolenka vo dvojici všetko! Popri raňajkách a večerách máte v cene aj neobmedzený vstup do relaxačného centra Wellness Horal s termálnymi bazénmi, fitkom, saunovým svetom a lúkou na slnenie.

K tomu sa tešte na relaxačnú masáž, program Golf pre každého, pri ktorom si zábavnou formou vyskúšate základy tohto športu, na lekciu jogy. Pri dlhšom pobyte si doprajete aj kurz pečenia valašských frgálov alebo beauty ošetrenia. Raz za pobyt vás čaká degustačná večera v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka.

Ak ste priaznivci modernej zážitkovej gastronómie, odporúčame zvoliť Spa hotel Lanterna. Tunajšia kuchyňa má vynikajúce renomé a patrí k najuznávanejším v Českej republiky.

A čo večer? Čo tak napríklad posedenie pri ohni s opekaním špekáčikov a gitarou? Alebo hudobné podvečery a grilovanie pod šírym nebom na terase hotela Horal? V Lanterne láka na svieže letné drinky vychýrený Cocktail bar. Alebo môžete len tak leňošiť na lúke a obdivovať hviezdnu oblohu. 

Hotely Lanterna a Horal sú skrátka pripravené na to hýčkať vás a ponúknuť pestré zážitky, na ktoré budete radi spomínať. Stačí si len včas rezervovať svoj termín.

Náš tip:
- Chcete vyraziť na dovolenku s deťmi? Využite pobytový balíček Letní dovolená v Beskydech s množstvom bonusov a ubytovaním detí na prístelke zadarmo.
- Hľadáte jednoduchšie a lacnejšie ubytovanie? Využite letné pobyty v hoteli Pod javorem s raňajkami, večerou a vstupom do termálnych bazénov.
- Tip na jednodňovú dovolenku: príďte na Wellness deň pre zdravie - celodenný pobyt vo Wellness Horal s relaxačnou masážou a fitness obedom. Vezmite so sebou aj deti, po dobu vašej relaxácie sa môžu zabaviť s kamarátmi na jednodňovom prímestskom kempe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy