Obľúbená Grid Laser Aréna v Žiline otvára opäť svoje brány od 1. júna, tretia hra je zadarmo


Foto: Obľúbená Grid Laser Aréna v Žiline otvára opäť svoje brány od 1. júna, tretia hra je zadarmo

Po dvaapolmesačnej prestávke si budú môcť Žilinčania od pondelka 1. júna opäť zahrať laser game v najmodernejšej žilinskej Grid Laser Aréne. Aj počas zatvorených dní nespali prevádzkovatelia na vavrínoch a vďaka tomu sprevádza znovuotvorenie hneď niekoľko noviniek.

Prvou z nich je 3D online mapa arény, vďaka čomu si môžete vašu víťaznú stratégiu vopred premyslieť. Mapa sa dá približovať, posúvať a otáčať, takže si viete prejsť všetky možné uhly, zistiť, kam až dovidieť z rôznych miest alebo nájsť nový úkryt. 

Hry doplnia dva nové hudobné motívy James Bond a FlashGordon&Queen, návštevníci sa môžu tešiť aj na nový herný mód s názvom Hráči vs. GridPod.

Aby ste si vychutnali opätovné otvorenie a novinky s kamarátmi, kolegami či rodinou naplno, počas celého júna môžete využiť akciu 1+1=3. Ak si rezervujete 3 hry, tak po odohraní dvoch máte tretiu úplne zadarmo. Akcia platí už od piatich hrajúcich hráčov v každej hre a využiť ju môžete počas celej štandardnej otváracej doby!

Najvyššie hygienické kritériá spĺňa aréna už od otvorenia

Grid Laser Aréna v Žiline spĺňala najvyššie štandardy už od prvého dňa otvorenia, nosenie rúška pri hre či v celom priestore je dobrovoľné a k dispozícii budú v plnom režime aj sprchy so šatňami. Na viacerých miestach sa nachádza dezinfekcia na ruky: 

„Všetky vesty aj zbrane medzi skupinkami dezinfikujeme už od prvého otvorenia arény, taktiež používame špeciálnu dezinfekčnú hmlu na báze alkoholu, čiže hracia časť vrátane ovzdušia a prekážok je neustále dezinfikovaná. Pri hraní u nás sa nikto nemusí obávať, z hľadiska hygieny sme vybavení ako málokto,“ dodáva Martin Králech z obľúbenej žilinskej laser game arény. 

Aby dobrých správ nebolo málo, vďaka spolupráci s Grid Laser Arena vám prinášame súťaž o 2 poukazy v hodnote 40 eur. Stačí komentovať príspevok nižšie a uviesť, s kým by ste si prišli zahrať.  



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LaserGrid Aréna